C-mine expeditietocht

Sabine Neyens

Ontdek C-mine expeditie individueel (< 10 personen) of in groep (= of > 10 personen).

Wandel (met een professionele gids) doorheen de tunnels en langs de installaties van de expeditie. Luister naar zijn leuke weetjes en grondige informatie over het Limburgse mijnverleden. Als afsluiter klim in je in hoogste schacht van België en bewonder je samen het uitzicht over de regio.

Hoe kom jij op bezoek?

Als individuele bezoeker: zonder gids
Iedere dag kan je tijdens de reguliere openingstijden zonder gids op ontdekking in de C-mine expeditie.

Als individuele bezoeker: met gids
Iedere zaterdag tot 12 oktober 2019 staat er om 15 uur een gids klaar om je een rondleiding te geven. Deze rondleiding wordt gegeven in het Nederlands.
Vanaf 8 juni tot 12 oktober is er iedere zondag om 11 uur een Franstalige rondleiding. De rondleiding duurt 1,5 uur en start aan het bezoekersonthaal - 12 euro p.p.

Als groep: zonder gids
Wil je een groepsbezoek (= of > 10 personen) plannen zonder gids? Dat kan! Reserveer het minimum 3 werkdagen op voorhand via visit@genk.be

Als groep: met gids
Een groepsbezoek is altijd mogelijk, ook buiten de reguliere openingstijden, behalve op maandag. Groepen kunnen C-mine expeditie verkennen onder begeleiding van een stadsgids. Deze rondleiding duurt 1,5 uur en kan ook in het Duits, Engels of Frans gevolgd worden. Een begeleid bezoek dient minstens 3 weken op voorhand aangevraagd te worden.

Meer info? Neem eens een kijkje op de website van C-mine-expeditie.
Reserveer je tickets hier.

c -mine expeditie