Leuke pop-ups in Genk

Tanith Van Damme

15 tot 31 maart 

ucll

Voor het vijfde jaar op rij openen de laatstejaarsstudenten van de opleiding Bedrijfsmanagement keuzetraject KMO & Ondernemen hun pop-ups. Met 9 unieke concept stores zullen ze gedurende 2 weken ondernemerservaring opdoen en zich verder ontplooien als échte Moving Minds!

De opbrengsten zullen ook dit jaar opnieuw aan het goede doel geschonken worden. De vzw De Kleine Prins zet zich met hart en ziel in voor kinderen die getroffen worden door een vorm van kanker of een levensbedreigende ziekte.

De negen winkels die u dit jaar verwelkomen zijn:

Advintage

Bij Advintage worden de producten getoond in een unieke woonkamer set-up waarin het verleden herbeleefd wordt, deze woonkamer wordt aangekleed met warme sfeerverlichting, unieke houten meubelen en accessoires die zelfs de leegste ruimtes een gezellige en warme sfeer laten uitstralen.

Caradise

Bij Caradise denken ze dat ze lange autoritten veel aangenamer kunnen maken door leuke gadgets aan te bieden die de sfeer van je auto zullen verbeteren.

Fole

Føle is een pop-up, die zich richt op de vrouwelijke consument. Føle focust zich op beauty en gezondheid. De productlijn bestaat uit natuurlijke huid-en haarproducten, fijne anti-stressmiddeltjes en make-up.

Handmates

Bij Handmates kan u terecht voor trendy handgemaakte decoratie en juwelen. Ook organiseren ze interessante workshops.

Limburgs Genot

Limburgs Genot is een pop-up die producten van lokale Limburgse handelaars verkoopt. Dit doen ze met het idee om lokale handelaars in het daglicht te zetten.

Raw-cut

Voor mannen die zich haasten naar school, naar het werk of zich snel opfrissen tussen trainingen door biedt Raw Cut store exclusieve mannelijke verzorgingsproducten en accessoires op één locatie.

Shake And Break

Shake And Break draait rond het verkopen van spirits benodigdheden. Ze willen hun klanten voorzien van alle benodigdheden om thuis zelf hun eigen drankje of cocktail te maken.

Tas-tea

Bij Tas-tea willen ze de klant meegeven dat thee een beleving is. Hun missie is om mensen te laten genieten, proeven en ontdekken.

Genkse Glorie

Bij Genkse Glorie bestaat het aanbod uit exclusieve merchandise van de supportersgroep Tribune Zuid en uit de Ladbox. De Ladbox is een cadeaubox speciaal ontworpen voor de voetballiefhebber die niet tot aan het stadion geraakt.