Dé 1-meikermis!

Ine Nemeth

26 april - 6 mei

1

De jaarlijkse 1-meikermis staat dit jaaropgesteld van 26 april tot en met 6 mei. In totaal vind je op de kermis meer dan 100 attracties, goed voor bijna twee kilometer aan kermisplezier. De kermis staat op de Dieplaan tot aan de rotonde van de Jaarbeurslaan/Gildelaan.

SPECTACULAIRE ATTRACTIES

Ook dit jaar aan spektakel geen gebrek. Wat denk je van de Roue Royale, een gigantisch reuzenrad, dat je maar liefst 50 meter hoog de lucht in draait? Met een panoramisch zicht over Genk bovenaan. Dit jaar zijn er ook twee nieuws attracties: de rotor, die maar liefst 30 omwentelingen per minuut maakt en de top spin , die draaibewegingen maakt van 360°. Durf jij ze allemaal?

FAMILIEDAG EN KIDS DAY

Op maandag 29 april is het prikkelarmmoment van 16u tot 19u. Dinsdag 30 april kan je dan weer genieten van 30/30/30 op de kermis. Vrijdag 3 mei vanaf 18 uur is het kids day met leuke kinderanimatie. Denk aan Disneyprinsessen, Marvel-superhelden, kindergrime en een ballonnenclown. Maandag 6 mei is het de familiedag met kortingen op verschillende attracties!