4 redenen om naar de O-parade te komen

Ine Nemeth

1 mei is het groot feest in Genk. Voor de 64ste keer organiseren we van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat activiteiten voor jong en oud, met als hoogtepunt de O-parade om 16 u. Een spektakel dat je zeker niet mag missen! Moest je dit fenomenaal gebeuren nog niet kennen zijn hier 4 redenen om 1 mei vrij te houden in je agenda:

1. Een hele dag vol plezier

Als je 1 mei komt vieren in Genk kan je je aan een hoop activiteiten verwachten: de O-parade, een gezellige jaarmarkt, een rommelmarkt, een ambachtenmarkt, een internationale taptoe, een kilometer lange kermis, heel veel kinderanimatie en een spetterend vuurwerk als afsluiter. Je zal je op 1 mei in Genk zeker niet vervelen.

1

 

 

 

 

 

 

2. De Ooooooooh-parade

Het hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld het prachtige spektakel van de O-parade, een creatieve kijk- en luisterstoet die je van het begin tot het einde zal verbazen. Een unieke belevenis voor jong en oud.

2

 

 

 

 

 

 

3. De toegang is GRATIS

Moest de O-parade zelf je niet volledig overtuigen, de toegang is bovendien ook nog eens gratis! Je zoekt gewoon een plekje langs de kant van de weg in Genk-centrum en je kan meegenieten.

3

 

 

 

 

 

 

4. Altijd een plek om te parkeren

Je moet je geen zorgen maken over het vinden van een parkeerplek of de drukte van het centrum. Wij richten speciaal gratis pendelbussen in vanuit het station van KRC Genk en
C-mine waar voldoende parking is. Op deze manier kan je het drukke centrum met de auto vermijden.

4

 
 
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle evenementen in Genk.