6 tips voor de paasvakantie

Myriam Tijskens

Weet je niet wat doen deze paasvakantie? Laat je verrassen door onze activiteiten voor jong en oud!

1. 50 jaar maanlanding - Kattevennen
Klaar voor een ongelooflijk ruimteavontuur in 360°? Herbeleef 50 jaar maanlanding in de Cosmodrome met fascinerende 360° shows, een maan-expositie en tal van andere leuke events voor jong en oud!

Meer info vind je hier

maanlanding

2. Onder de grond in C-mine expeditie

Dit seizoen krijgt de verhalenkoker een nieuwe invulling. Je kan je verwachten aan vijf nieuwe, verrassende verhalen die gebaseerd zijn op het leven uit de diepe ondergrond. De wind van de ventilatoren, mannen die boren en kappen, een  labyrint aan duistere gangen en tunnels,…
Het lijkt alsof je er middenin zit.

Meer info vind je hier

verhalenkoker

3. De wereld van Bruegel – Bokrijk

Met een internationale, tijdelijke expo onthult Bokrijk zijn  link met Pieter Bruegel de Oude. Waan je midden in een schilderij van deze Vlaamse Meester via een inspirerend parcours begeleidt door een steltenloper, een interactieve game of een theatervoorstelling.

Vanaf 6 april 2019
Meer info vind je hier

bruegel

4. Bokrijk op zijn paasbest!

Heel de paasvakantie lang kan je naast het vaste Bokrijkprogramma ook genieten van een aangepast paasprogramma in het Openluchtmuseum. Ontdek met het hele gezin oude paasgebruiken, bezoek de jonge dieren of waag je aan een spelletje eierenrollen, eierestafette of mastklimmen.

Van 6 april t.e.m. 22 april
Meer info vind je hier

pasen in bokrijk

5. Little waves

Drijf weg in de intieme en hoogst uitzonderlijke setting van Little Waves en geniet van grote namen en opkomende indie-bands. Een mix van lokaal en internationaal, opkomend en gevestigd, minimalistisch en ruig, dat is Little Waves 2019.

Za. 13 april 2019 -  18 u.
C-mine cultuurcentrum
Meer info en tickets vind je hier

lw

6. Pink Floyd Full Dome Experience – Dark Side of the Moon

Verbluffende beelden en muziek van één van de grootste rockbands aller tijden komen samen in de 360° full dome zaal van de Cosmodrome.  Beleef de muziek van hun album ‘Dark Side of the Moon’ tijdens deze unieke experience. Een must voor alle muziekfans.

Do. 18 april 2019 19.30 u.
Kattevennen
Meer info vind je hier

pfl