KIDS: Kattevennen in de paasvakantie

Myriam Tijskens

50 jaar maanlanding

Klaar voor een ongelooflijk ruimteavontuur in 360°? Herbeleef 50 jaar maanlanding in de Cosmodrome met fascinerende 360° shows, een maan-expositie en tal van andere leuke events voor jong en oud!

Meer info vind je hier

maanlanding

 

Yuri’s Night: Hoe word ik astronaut?

Kunnen we leven op een andere planeet? Kunnen we reizen naar Mars? Angelique Van Ombergen (ESA) vertelt je op een kindvriendelijke manier alles over ruimtereizen en wat je in je mars moet hebben om een echte astronaut te worden. Bij helder weer wordt de avond afgesloten met waarnemingen in de sterrenwacht.

Vrijdag 12 april 2019 - 19.00 u.
Meer info vind je hier

maanlanding 2

 

Minigolf Kattevennen

Vanaf april kan je weer een balletje komen slaan op de blauwe minigolfbanen van Kattevennen.

Meer info vind je hier

golf

 

360° show ‘To Worlds Beyond (8+)

Reis mee door ons zonnestelsel naar de andere planeten rondom ons. Werelden met enorme vulkanen, verblindende ringen, vuurwinden en uitgestrekte canyons. Buiten deze show geeft je ticket je tevens ook toegang tot de expo ‘De oerknal’ en de sterrenwacht.

Meer info vind je hier

360

 

Volle maan wandeling - rangerwandeling

De avond valt over Kattevennen. De duisternis en de geluiden van het bos omhullen je en je voelt de aantrekkingskracht van de volle maan… Hoe voelt het om te leven in de nacht? Welke vreemde geluiden komen er ’s nachts tot leven? De Ranger van het Nationaal Park Hoge kempen antwoord op al deze vragen en neemt je mee op een spannend, nachtelijk avontuur door een uniek stukje Nationaal Park.

Meer info vind je hier