5 redenen om naar Wondergrond te komen

Gwen Dirkx

Vorig jaar kwamen er tijdens de herfstvakantie meer dan 10.000 bezoekers naar C-mine expeditie afgezakt. Dit jaar zal dat niet minder zijn. Het nieuwe avontuur in Wondergrond belooft weer geweldig te worden!

banner

 

 

 

1.  FREGJE IS TERUG!

Hoera! Publiekslieveling Fregje is terug. Het kleine meisje met de gekke schoentjes en het blauwe haar zit in de harten van alle Genkse kinderen (en van kinderen ver daarbuiten!). Reden genoeg dus om haar avontuur opnieuw te komen meevolgen.

fregje

 

 

 

 

 

2. GLOEDNIEUW AVONTUUR MET MEER DAN 45 ACTEURS

Net als vorig jaar zal het verhaal van Fregje tot leven gebracht worden door professionele acteurs. Omgetoverd tot levensechte ratten zijn zij het die je meenemen op een magische, ondergrondse tocht. Spannend!

acteur

 

 

 

 

 

3. BEKENDE REGISSEUR

Nieuw dit jaar is de samenwerking met Frank Van Laecke, bekend regisseur van tal van opera’s en musicals. Op zijn palmares: Studio 100-musical 14-18, de Ketnet-musical, de Zomeropera en The Wizard of Oz. Het kan bijna niet anders of hij tilt Wondergrond naar een nóg hoger niveau!

 krokodil

 

 

 

 

4. ONTSNAPPINGSPOGINGEN

Het concept dit jaar? Kinderen – en hun ouders – komen terecht in tal van ruimtes, waaruit ze moeten trachten te ontsnappen. Dat kunnen ze met behulp van tips en hulp van de ratten. Wondergrond wordt dus heel (inter)actief!

het oog

 

 

 

 

 

5. LEUKE VERRASSING OP HET EINDE

Net zoals andere jaren krijgt elk kind een leuke verrassing op het einde: een leuke en originele herinnering om mee te nemen naar huis.

lampjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de evenementen in Genk.

Powered by Flexmail