4 redenen om naar Vurige Vijvers te komen

Ine Nemeth

vurige vijvers

Gezelligheid en een feërieke sfeer hand in hand. Lekker warme vuurkorven in een vuurkamp, een veld vol lichtgevende bloemetjes en prachtige vuuracts op het water: dat is Vurige Vijvers. Nog niet overtuigd om tijdens de herfstvakantie naar Genk te komen? Wij geven je nog 4 goeie redenen:

 

1. Het is herfstvakantie

Algemeen kenmerk van de herfstvakantie: je hebt tijd vrij met je kinderen en je weet niet wat doen. Het is vroeg donker, er hangt een Halloween-sfeertje en je bent op zoek naar warmte en gezelligheid. Need we say any more?

2. Unieke combinatie van installaties

Vurige Vijvers biedt je de unieke combinatie van licht- en vuurinstallaties op en rond het water. Dat kan gaan van mooie, romantische lichtjes in de bomen tot een kunstige installatie op de vijver. Je wandelt rond en laat je verbazen door vuuracts en lichtgevende pracht en praal.

vurige vijvers

 

3. Er is lekker eten

Na die wandeltocht een hongertje gekregen of nood om wat op te warmen? Maak het dan gezellig in ons vuurkamp. Onder gezellige lampionnetjes kan je terecht voor soep, warme dranken én lekkere marshmallowpakketten. En wat meer is: die marshmallows mag je zelf bakken op onze do-it-yourself barbecues. Smakelijk!

 

4. Het is gratis

Als je na deze drie bovenstaande redenen nog niet overtuigd bent, kunnen we je hiermee misschien overhalen. Het hele parcours is helemaal gratis en vrij toegankelijk, vier avonden lang. Conclusie: we zien je daar!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de evenementen in Genk.

Powered by Flexmail