Leuke pop-ups in de Molenstraat

Tanith Van Damme

Pop-ups in de Molenstraat

Nieuwe shopervaringen in de Molenstraat

Het winkelaanbod in Genk centrum wordt in de eindejaarsperiode weer aangevuld met vernieuwende shoppingconcepten. De Molenstraat biedt acht nieuwe shopervaringen waarbij j eook dingen kan doen en proeven.

Atelier Zwiep

Dit fotoatelier uit Waterschei bestaat 30 jaar. Ze bieden workshops aan en verkopen fotoprints uit het rijke fotoarchief van Genks talent.

Zwiep 1

Zwiep 2

Brauw

Joris Mentens en Ward Strauwen zijn gepassioneerd door bier en bier brouwen. Brauw klinkt als 'wauw' en dat willen ze je laten beleven. In dit pop-up café kan je je eigen product ontwikkelen, maar je kan er ook proeven en kopen.

Brauw

brauw 2

Emms

Emre Kara verwent je met zijn desserts, zoals pancakes, lollywafels en dat met smaakvolle toppings.

emms 1

emms 2

Minato

Bente en Brit noemen zichzelf prullemies die hun winkel vullen met planten en bloemen en leuke handgemaakte hebbedingetjes. Zeepjes, kaarsjes, pennenzakjes, knuffels,... zijn stuk voor stuk uniek.

minato

Minato 2

Pimpalou

Winkelen in een kindervriendelijke omgeving? Dat is wat Anniek Guisson je wil laten ervaren. Anniek upcycled meubeltjes en kinderspeelgoed en geeft het zo een tweede leven. Dus ben je op zoek naar een uniek, duurzaam stuk voor de baby- of kinderkamer? Stap dan even binnen in de wereld van Pimpalou.

pimpalou

pimpalou 2

Re°Invented

Zoals de naam zegt, maakt Anne Nagels nieuwe creaties met stukken textiel en tweedehandskledij. Dat mode duurzaam en mooi kan zijn, ontdek je hier. Je kan hier je eigen kledingstuk ook laten customizen!

reinvented

reinvented 2

Het Spelhuis

Sarah Beusen en Sven Croes promoten en verkopen gezelschapsspelletjes. Denk hierbij niet aan de klassiekers zoals Monopoly en Levensweg, maar aan unieke en moeilijk te vinden items.

spelhuis

spelhuis 2

100procentvilt

Leen Vosch vekoopt spulletjes uit vilt, van handtassen tot juwelen. Een mooie aanvulling voor je feestoutfit? Een cadeautje gezocht? Iedereen vindt hier wel iets van zijn gading.

vilt

vilt2