Tour C-mine expeditie met virtual reality

Sabine Neyens

Ervaar het leven van toen door de ogen van een mijnwerker, maar dan in versie 2.0. Daal af in de donkere mijn voor een boeiende tocht. Met als letterlijk hoogtepunt de beklimming van de 60 meter hoge schachtbok! Je beloning is een adembenemend panorama. Neem ten slotte plaats in een virtuele tijdscapsule, zet je helm op en laat je meevoeren naar de hoogdagen van de mijn in de jaren 50.

Klik hier om te reserveren.

 

PRAKTISCH

Aantal deelnemers: minimum 10 - maximum 80 personen

Prijs 2020:

6 euro per persoon

5 euro per persoon (6 - 18 jaar)

1 euro per persoon (Genkse scholen)

Gids (maximum 15 personen per gids)

  • 70 euro per gids - Anderstalig: 75 euro per gids.

Begeleiders: de toegang voor leerkrachten (in functie van klasbegeleider) is gratis op vertoon van een geldige lerarenkaart.

Duur: 1,5 uur

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers:  beperkt. Maximum 2 rolstoelgebruikers per groep. OPGELET: wegens een technisch defect is de rolstoellift momenteel buiten gebruik! Wij proberen zo snel als mogelijk een oplossing te zoeken.

Talen: Nederlands/ Frans/ Engels/ Duits

Opmerking

  • Aangepaste rondleidingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 80 personen. Prijs verkrijgbaar op aanvraag.
  • Kinderen onder 12 jaar moeten verplicht vergezeld worden door een begeleider bij het betreden van het platform op de schachtbok.
  • De laatste rondleiding kan starten om 17 uur. Je kan C-mine expeditie echter  ook buiten de openingsuren bezoeken (behalve op maandag).  Voor de toegang betaal je een minimumbedrag van 300 euro (tot 50 personen), Vanaf 51 personen betaal je 6 euro per persoon. Daarnaast betaal je ook nog de gidskosten.