Thor Central & Bokrijk zijn 'Flanders Heritage Venues'

Kristien Mandervelt

thorbokrijk voka

Thor Central, het voormalig hoofdgebouw van de mijn van Waterschei, en Bokrijk zijn twee van de zes nieuwe ‘inspirerende’ vergaderlocaties waarmee Toerisme Vlaanderen nog meer internationale congressen naar ons land wilt halen. Ze maken deel uit van het gloednieuwe netwerk van de ‘Flanders heritage venues’ oftewel Vlaamse erfgoedplekken met meetingfaciliteiten.

In Bokrijk komen er vergaderruimtes in het Kasteel en in 2 historische huizen in het Openluchtmuseum. In het verlengde van de museale werking komt het accent hierbij op vakmanschap te liggen. Met 16 vergaderzalen, een auditorium en 2 polyvalente zalen - in een industriële setting en uitgerust met hedendaagse technologie - speelt Thor Central volop in op de vraag van bedrijven naar unieke erfgoedbeleving en een professionele dienstverlening.

Toerisme Vlaanderen selecteerde in totaal 6 locaties, waaronder 2 uit Limburg - en dus beiden uit Genk! C-mine, nog een bijzondere ergoedlocatie met meetingfacilteiten in Genk, maakt kans om het label volgend jaar te ontvangen.

Meer info over deze locaties of interesse in een bezoek?

Contacteer Convention Bureau MeetinGenk.