Simon & Garfunkel Revival Band -

Sunday 21 January from 20:00 until 23:00
Concert Pop en rock

Het legendarische Amerikaanse duo Simon & Garfunkel scoorde in de jaren zestig en zeventig hit na hit met hun subtiele folkpop. Homeward Bound, Mrs. Robinson, The Boxer, Bridge Over Troubled Water: het zijn er maar een paar uit een lange reeks en allemaal hebben ze perfecte samenzang als kenmerk. Dat element staat dan ook voorop bij de Simon & Garfunkel Revival Band. Michael Frank (zang, gitaar) en Guido Reuter (zang, viool, fluit, piano) benaderen keer op keer griezelig dicht het origineel. Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Ze laten het legendarische oeuvre van Paul Simon en Art Garfunkel op een fraaie manier herleven. De stemmen van Michael Frank en Guido Reuter benaderen de stemmenpracht van hun grote voorbeelden nauwkeurig. Van ballads als Scarborough Fair en The Sound Of Silence tot sneller werk als Mrs. Robinson en Cecilia: de Simon & Garfunkel Revival Band laat het tijdperk van die grote hits gloedvol herleven.

Plan je bezoek

Deze voorstelling wordt niet door C-mine geproduceerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling gekocht en kan je niet naar de voorstelling komen? Dan is er geen terugbetaling, omruiling of C-mine voucher mogelijk. Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

Safe.r Space

 

Address

C-mine C-mine 10, 3600 Genk

You may also like these See & Do items