De nieuwe collectie is hier!

 

Het zonnetje begint wat meer te schijnen, de dagen worden langer, de eerste krokussen komen tevoorschijn en je hebt je grasmaaier misschien al onder het stof vandaan gehaald. Voel je het al kriebelen? De lente hangt in de lucht! En dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: de nieuwe collectie ligt in de winkelrekken! Kom veilig shoppen in Genk om ze in de winkels te ontdekken en de lokale handel te steunen! Doe es Genk!

Wat je stijl (of shtijl) ook is, in Genk vind je altijd wat je zoekt. Tover je innerlijke Carrie Bradshaw tevoorschijn bij Blush Company of check de laatste celebrity- en catwalktrends bij Dressy! Je hoogste stiletto’s laat je best thuis want Genk telt maar liefst 400 winkels en 60.000m² winkelpret! Met de leukste gespecialiseerde boetiekjes, de hipste schoenenwinkels en drie overdekte winkelcentra, shop je in Genk zoals nergens anders. Genk staat bovendien niet voor niets bekend om zijn gastvrijheid. Je zal steeds ontvangen worden met een grote glimlach en een goede service!

Shoppen blogpost Nieuwe collectie 9

Als het weer tegenzit, kan je één van de drie overdekte shoppingcentra bezoeken: Shopping 1, 2 en 3. Shopping 1 is het allereerste indoor shoppingcentrum van België. Het complex opende al in 1968 zijn deuren! Ook als de zon schijnt, is het trouwens de moeite om hier even de sfeer en gezelligheid op te komen snuiven. Enkele jaren geleden werd het winkelcentrum in een nieuw jasje gestoken met een uitbreiding van tal van nieuwe winkels! Dus nog meer shopplezier! Ook in Shopping 2, Shopping 3 of in de winkelstraten tussen de Grote Markt en het stadhuis kan je heerlijk winkelen.