Welkom op het nieuwe Genkse horecaplatform: Niks make. Hier vind je alle informatie over de Niks make box, het volledige takeawayaanbod en informatie over de Genkse horeca in het algemeen. Wa make? Niks make!

Niks make takeaway

Niks make en heerlijk genieten van alles wat de Genkse horeca te bieden heeft, gezellig bij je thuis.  Een Niks make box of een ander takeaway gerechtje?  Mogelijkheden genoeg.

Niks van je gading kunnen vinden bij de Niks make box menu's? Geen probleem! Neem eens een kijkje bij het ruimere Genkse takeawayaanbod en ontdek de heerlijke menu's van meer dan 120 Genkse horecazaken. Eet smakelijk!

Op zoek naar een leuke, originele foodtruck voor een feestje, evenement of bedrijfsevent?  Bekijk dan zeker eens wat de Genkse foodtrucks je kunnen aanbieden.

Meer info

Takeaway, ook buiten! Bestel een picknickmand om gezellig samen met je coronabubbel te genieten van al het moois en lekkers dat Genk te bieden heeft.

Onze Niks make box gaat even in zomerpauze....  Aangezien we nu weer allemaal ten volle kunnen genieten van een volledig geopende horeca voorzien we de komende weken geen aanbod.  Ga dus lekker gezellig terrassen of tafelen bij onze Genkse horeca en geniet met volle teugen! Smakelijk! Schol!

 

De Niks make box is een kwalitatieve takeawaybox die je de kans geeft om te proeven van het rijke, verrassende culinaire aanbod dat Genk te bieden heeft. Je kan namelijk elke week een keuze maken uit verschillende 3-gangenmenu's van lokale horeca.

Niks make restaurantbezoek

Ook interessant

Genk bezoeken? Hier vind je nuttige en interessante informatie om je bezoek te plan