Wat je stijl ook is, in Genk vind je altijd wat je zoekt. Want met de leukste boetieks, overdekte winkels en fijnste horecazaken shop je in Genk zoals nérgens anders. Wie je ook bent, wat je stijl ook is. En wat jou ook jou maakt : in Genk vind je altijd wat je zoekt. Shop zoals je bent. Doe es Genk!

Kom je naar onze winkels? Kom dan op minder drukke momenten: op maandag, dinsdag of 's ochtends en na 16 uur op andere dagen. Zo blijft het voor iedereen aangenaam shoppen.
Om voldoende mogelijkheid te voorzien tot spreiding van de inkopen, hebben we er ook voor gekozen om de koopzondagen te behouden.

Shoppingcentra

Als je gaat shoppen in Genk, draag je best niet je hoogste stiletto's. Met maar liefst 400 winkels en 60.000 m² winkelpret is Genk een heerlijke Limburgse shoppingstad. En als het weer even tegenzit, bezoek je toch gewoon één van de drie overdekte shoppingcentra.

Shopping 1 is trouwens legendarisch: het is het allereerste indoor shoppingcentrum van België, al in 1968 opende het complex zijn deuren. Ook als de zon schijnt, is het de moeite om hier de sfeer even op te snuiven. Dit winkelcentrum werd trouwens in een nieuw jasje gestoken met een uitbreiding van tal van nieuwe winkels. Nog meer winkelkriebels? In Shopping 2, Shopping 3 of in de winkelstraten tussen de Grote Markt en het stadhuis vind je vast iets naar je zin.

Na het winkelen even uitblazen kan in één van de vele gezellige brasseries en als het mooi weer is, is hier en daar een terrasje meepikken een must. Ook de grote, knap gebouwde bibliotheek is een bezoekje waard.

 


Parkeren

Bovendien hanteren de nieuwe ondergrondse parkings lage parkeertarieven. In de parking van Shopping 1 en Shopping 3 kan je maar liefst anderhalf uur gratis parkeren. Gratis parkeren voor een langere periode kan verder ook op wandelafstand op de Europalaan ter hoogte van het Molenvijverpark en op de parking van de Limburghal. Meer info over parkeren vind je hier.

Meer info: Facebook - Instagram