Maak een STATEMENT deze lente

Een nieuwe lente en een nieuw geluid… en misschien wel een nieuw statement piece in jouw garderobe of interieur? Tijd om die dikke winterjassen en wollen sjaals op te bergen, de ramen open te gooien en een grote lenteschoonmaak te houden. De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en de bloemen staan in bloei. Blaas ook je garderobe of interieur nieuw leven in met een statement piece uit één van deze drie Stadsfabriekjes!


Marylène Madou


Marylène Madou is het luxe modelabel van textielontwerpster Marylène Madou. Ze verkopen zijden foulards, interieurartikelen zoals kussens en gordijnen, en kleding. Marylène Madou is een ‘print’ label wat wil zeggen dat er vertrokken wordt vanuit een textiel-print (opdruk). Marylène ontwikkelt al deze prints zelf, op basis van haar eigen tekeningen, schilderijen, collages,… Dat maakt het merk uniek en daarmee onderscheidt het zich ook van andere print-gefocuste merken. Ben je op zoek naar een uniek artikel dat je outfit of interieur net dat tikkeltje extra geeft? Dan ben je bij Marylène Madou aan het juiste adres.

Website


Goudskool


Liever een uniek sieraad dat speciaal voor jou gemaakt is? Dan moet je bij Goudskool zijn. Jill Lenaerts is afgestudeerd als master juwelenontwerpster en edelsmid. Laagdrempeligheid is voor haar een prioriteit: “Ik hou van openheid. Je schuift zo bij aan mijn werktafel, de pot thee pruttelt ‘s winters continu, de snoepjespot is steevast goed gevuld en de deur staat altijd op een kier”. Jill helpt je met liefde in de zoektocht naar het ideale sieraad binnen een op maat afgestemd budget. Straal deze lente met een op maat gemaakt sieraad!

Website


Miss Red Lips Retro Boutique


In de unieke Miss Red Lips Retro Boutique word je terug in de tijd gekatapulteerd. Je kan er terecht voor retrokleding geïnspireerd door Marilyn Monroe en andere pin-ups. De stijl is vrouwelijk en stijlvol, met het nodige rock ’n roll gehalte. Ook dames met een maatje meer hoeven niet op hun honger te zitten. Je vindt er een volledige collectie kleding, schoenen en accessoires. Daarnaast kan je er ook terecht voor de volledige beleving: workshops retro kapsel, make-up,… alles wat je nodig hebt om je innerlijke vamp naar buiten te brengen! Ten slotte worden ook alle meubilairstukken in de winkel te koop aangeboden. Spring dus eens binnen bij Miss Red Lips Retro Boutique voor een vleugje retro in je kledingkast of huis.

Facebook


Marylène Madou, Molenstraat 14.
Goudskool, Molenstraat 16 bus 1.
Miss Red Lips Retro Boutique, Stationsstraat 18.