05 February 2021

5 tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag.


1. Zeg het met een verwenarrangement

Een heerlijke massage, ontspannende sauna of stoombad,…het zijn zaken die we allemaal al veel te lang hebben moeten missen.  Schenk je geliefde daarom een tegoedbon voor een verwenmomentje.

Zoals bijvoorbeeld een Hammam Authentic Ritual arrangement bij het Carbon Sense City Spa of een Ibiza-style arrangement bij Essenzi.2 : Zeg het met chocolade

Zeg het nu zelf, chocolade is toch altijd een goed idee?
Waarom geen doosje lekkere chocolade van Valentino? Valentino chocolade is op en top Belgisch en werkt met de allerbeste ingrediënten om een ongeëvenaarde smaak te creëren.

3 : Zeg het met een heerlijke maaltijd

Valentijnsontbijt, -brunch, -lunch, -diner, -picknick,…   Het is niet omdat we voorlopig even niet meer op restaurant mogen, dat we niet meer mogen genieten van een lekkere maaltijd. Onze Genkse horeca heeft een ruim aanbod aan Valentijnsmenu’s uitgewerkt om samen gezellig van te genieten.

Op zoek naar wat inspiratie? Ontdek alle take-away valentijnsmenu's.

Take-away valentijnsmenu's

4 : Zeg het met bloemen

Zeg nu zelf: met een schoon boeketje kan je altijd thuis komen, niet? De specialist ter zake zal je graag verder helpen met een gepersonaliseerde ruiker in de ideale kleuren! Spring dus bijvoorbeeld eens binnen bij Mondeoflowers in de Vennestraat of bij Bloemisterij Patrick op de Weg naar As.

5 : Zeg het met een geschenkkaart

Keuzestress?  Er zijn nog zekerheden in het leven. De ‘Doe es Genk’-geschenkkaart bijvoorbeeld. Met deze geschenkkaart kan je bij meer dan 300 Genkse handelaars en horecazaken gaan shoppen. Een ‘Doe es Genk’-geschenkkaart kan je kopen aan de balie Ondernemen & Werken in het stadhuis of bij C-mine bezoekersonthaal.