Vanuit je huiskamer binnenkijken bij Sinterklaas? Dit jaar kan het in Genk met de online Sintshow! Een mooi alternatief, om ondanks corona de Sint toch een bezoekje te laten brengen. Met liedjes, persoonlijke boodschappen en een dansfestijn zorgt de Sint samen met zijn Piet en de Spaanse danseres Conchita voor een uniek moment met je kinderen. 

Interactief: vragen en reacties

Durf jij zelf een vraag te stellen aan de Sint? Een aantal kinderen kunnen tijdens de show, via een live verbinding vanop afstand, een vraag stellen aan de Sint. Elke dag krijgen zeven Genkse kinderen de kans om hun vraag te stellen.

Ben jij benieuwd wat er over jou staat in het grote Boek van Sinterklaas? Stuur een mailtje naar adele.steyfkens@genk.be met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer en wie weet ben jij wel één van de gelukkigen om een vraag te stellen aan de Sint.
Voorwaarde: je moet een Genkse domicilie hebben om hieraan deel te nemen.

Wanneer?

Zaterdag 28 november – 16u00

Zondag 29 november – 11u00

De show duurt een klein uurtje en is volledig gratis te volgen via de livestream link.

Livestream link

Op zaterdag 28 en zondag 29 november kan je de online Sintshow bekijken via dezelfde link. 
Tip: cast de livestream op je TV en volg de uitzending vanuit je luie zetel of bekijk het via je GSM, tablet of laptop.

Livestream link

Extra vragenuurtje

Kreeg je niet de kans om een vraag te stellen aan de Sint? Tijdens een extra vragenuurtje op dinsdag 1 december om 17u30 ontvangt Burgemeester Wim Dries en Schepen Toon Vandeurzen Sinterklaas op het stadhuis tijdens een extra livestream op Facebook. Alle Genkse kinderen krijgen dan de kans om een vraag te stellen aan de Sint. 

Neem deel aan het vragenuurtje via onderstaande link:

Vragenuurtje met de Sint

De online Sintshow en het vragenuurtje zijn een organisatie van Stad Genk en vzw Animo.