Van een bio markt en eetbare tuin tot ongerepte keuken

Van een bio markt en eetbare tuin tot ongerepte keuken.

Duurzaam vertoeven, dat doe je in de Hoefstadstraat. Ontdek de eetbare tuin, proef de natuur of shop in het bio marktje unieke lokale producten.

Meer informatie


Eetbare tuin

Proeven van de natuur? In de eetbare tuin kan je dit letterlijk nemen. Elk blad of elke bloem van het rijke planten- en kruidenassortiment dat je hier kan vinden, is bruikbaar om een bord te dresseren. Ontdek deze verborgen parel in de duurzame Hoefstadstraat. Ideaal om te combineren tijdens je uitje naar de versmarkt op de Vennestraat. De eetbare tuin bevindt zich achter Rosendal.BRØD. en is gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van Rosendal.BRØD. (Woensdag & zaterdag van 8- 18 uur).

eetbare tuin rosendal brod gallerieteetbare tuin rosendal brod gallerieteetbare tuin rosendal brod galleriet

Bio markt

Hier shop je microgreens, ambachtelijke kazen of een mandje bio groenten en fruit. Tijdens de bio markt kan je diverse ontdekkingen doen worden waar het product steeds op de eerste plaats komt. De bio markt gaat elke zaterdag van 8 tot 14 uur door.

Rosendal brod marked galleriet hoefstadstraatRosendal brod marked galleriet hoefstadstraatRosendal brod marked galleriet hoefstadstraat

Ongerepte eerlijke keuken

De kracht tussen natuur en mens kan je niet alleen zien maar ook proeven. De tafel van Rosendal.BRØD. serveert gerechten op basis van traag gedesemd brood. In de eetbare tuin, die je achter Rosendal.BRØD. kan vinden, staat een klein gebouw, Bakeriet (Noors voor bakkerij ). Dit gebouwtje is opgetrokken uit bakstenen met een zwevend bijen- en vlinderdak. Hier wordt het traag gedesemd deeg in de houtoven gebakken waar je van kan proeven tijdens het ontbijt of de lunch.

Bij Restaurant U krijg je seizoensproducten op je bord. Duurzaam gevangen vis en lokaal geproduceerd vlees. Transparantie is het sleutelwoord bij Restaurant U, van product tot bereiding. 

 

Rosendal Brod


Meer informatie

  • +32 (0)496 12 61 12
  • Hoefstadstraat 21-23, 3600 Genk

Prijsinformatie

Prijs: Gratis

Adres

3600 Genk

 

 

Mogelijk heb je ook interesse in deze activiteiten