Bibliotheek 1

Een prachtige collectie boeken voor ieders smaak. Boeiende expo’s, auteurs en illustratoren die je een inkijk gunnen in hun wondere wereld.
Een streepje livemuziek op vrijdagen plus architectuur waar je stil van wordt. Dat is de bib van Genk, een warme, uitnodigende plek voor iedereen die hunkert naar nieuwe verhalen. Een cocon van rust in een wereld vol ruis.

Tip: ter gelegenheid van 'stiel' komt auteur Lien Vande Kerkhof een unieke workshop geven voor kinderen +10 jaar.

Bibliotheek Lien

De Genkse Lien Vande Kerkhof is journaliste en joeg de voorbije jaren op Limburgs nieuws voor VRT NWS en Mediahuis. Gefascineerd door de voormalige Zoo van Zwartberg ging ze op zoek naar verhalen. Ze maakte een prentenboek vol bonte, ontroerende en spannende avonturen. Het boek is kleurrijk geïllustreerd door Davien Dierickx. Lien komt voorlezen en gaat daarna samen met jullie dierenverhalen verzinnen in een creatief schrijfspel. Ouders toegelaten!

Praktische info

Enkel op inschrijving.
Klik hier en schrijf je nu in!
Let op: plaatsen zijn beperkt

Stiel-uren:
Zaterdag van 11u00 tot 13u00
Zondag van 14u00 tot 16u00

Bibliotheek Genk, Stadsplein 3
www.bibliotheekgenk.be
www.instagram.com/vandekerkhoflien

Neem zeker ook eens een kijkje in het aanbod van ‘zin in zomer’. Zin in zomer is het enige literaire zomerfestival dat Limburg rijk is. In het weekend van 26-27-28 augustus 2022 spelen Genk en Hasselt een spannend dubbelspel van literatuur en illustratie. www.bibliotheekgenk.be/zininzomer