Wil jij mijn Valentijn zijn?

4 tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Ik hou van jou, ti amo, je t’aime,… Op Valentijnsdag schreeuwen we het van de daken. Het liefst in elke taal! Maar soms lijken woorden gewoon niet genoeg om je liefde uit te drukken. Hier zijn vier alternatieve manieren waarop je “ik hou van jou” kan zeggen tegen jouw Valentijn.

Tip 1 : Zeg het met een verwenarrangement.

Een heerlijke massage, ontspannende sauna of stoombad,…het zijn zaken die we allemaal al veel te lang hebben moeten missen. Schenk je geliefde daarom een tegoedbon voor een verwenmomentje. Niks zegt "ik zie je graag" als een Hamam Authentic Ritual – arrangement bij het Carbon Sense City Spa of een Ibiza-style arrangement bij Essenzi.

Website Carbon Sense City Spa
Website Essenzi 

 

Tip 2 : Zeg het met heerlijke maaltijd.

Valentijnsontbijt, -bruch, -lunch, -diner, -picknick,… . Onze Genkse horeca heeft altijd wel een lekker menu klaar om samen gezellig van te genieten.
Op zoek naar wat inspiratie? Klik hier voor een overzicht van onze Genkse horecazaken.

 

Tip 3 : Zeg het met bloemen

Zeg nu zelf: met een schoon boeketje kan je altijd thuiskomen, niet? De specialist ter zake zal je graag verder helpen met een gepersonaliseerde ruiker in de ideale kleuren! Spring dus bijvoorbeeld eens binnen bij Mondeoflowers in de Vennestraat of bij Bloemisterij Patrick op de Weg naar As.

Website Mondeoflowers
Website Bloemisterij Patrick

Tip 4 : Zeg het met een geschenkkaart

Keuzestress? Geen nood! De ‘Doe es Genk’-geschenkkaart biedt de oplossing. Met deze geschenkkaart kan je bij meer dan 300 Genkse handelaars en horecazaken gaan shoppen. Dan is het aan de gelukkige ontvanger om even een keuzestresske te doen over waar ze de kaart willen besteden.

Een ‘Doe es Genk’-geschenkkaart kan je kopen aan de balie Ondernemen & Werken in het stadhuis, bij C-mine bezoekersonthaal of via de webshop. Klik hier voor meer informatie over de 'Doe es Genk'-geschenkkaart.

 

 

 

 

 

 

 

 

Carbon Sense City Spa, Europalaan 38.
Essenzi,Melbergstraat 16.
Mondeoflowers, Vennestraat 94.
Bloemisterij Patrick, Weg naar As 231.