Het nieuwstedelijk - Man in de mist

Van 5 February t.e.m. 10 June 2021

Theatermaker Christophe Aussems –zelf zoon van ondernemers– gaat op zoek naar mensen achter de bedrijven die over kop gingen. Na ‘Vuur’ en ‘Hybris’ maakt hij opnieuw een  voorstelling op basis van diepte-interviews. Een gedreven ondernemer met een droom. Wanneer hij het familiebedrijf overneemt, lacht de toekomst hem toe. Hij heeft grote plannen, werkt dag en nacht, investeert hart en ziel. ...


Theatermaker Christophe Aussems –zelf zoon van ondernemers– gaat op zoek naar mensen achter de bedrijven die over kop gingen. Na ‘Vuur’ en ‘Hybris’ maakt hij opnieuw een  voorstelling op basis van diepte-interviews.

Een gedreven ondernemer met een droom. Wanneer hij het familiebedrijf overneemt, lacht de toekomst hem toe. Hij heeft grote plannen, werkt dag en nacht, investeert hart en ziel. Tot zijn onderneming plots in woelig water belandt: achterstallige betalingen, onbegrip bij de schuldeisers, moordende concurrentie. Het gaat razendsnel.

Een faillissement blijkt onafwendbaar - boeken toe, alles kwijt. Het stormt in zijn hoofd. Hij ziet geen hand voor ogen. Geen enkele andere uitweg dan een vlucht.

Credits

interviews, tekst en regie: Christophe Aussems
dramaturgie: Els Theunis
spel: Gert Winckelmans, Sara Vertongen, Jonas Van Thielen, Aline Cornelissen
muziek: Bert Hornikx e.a.
scenografie: Bart Van Merode
camera interviews: Fien Leysen

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid en Gallop Tax shelter.

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Aankomend

Thursday 10 June 2021 van 20:15 tot 22:00

Afgelopen

Friday 5 February 2021 van 20:15 tot 22:00

Adres

C-mine 10, 3600 Genk

Mogelijk heb je ook interesse in deze zien & doen