Zirkus Fahraway - Wo Ist Tobi?

Van 14 May t.e.m. 16 May 2021

De ticketverkoop start op 1 december 2020   ‘Wo Ist Toby?’ brengt het duo op een speelse manier verschillende circustechnieken (clownerie, diabolo, stuntfietsen, luchtwerk, muziek…) samen tot een intieme show met verrassend groots effect, voor jong en oud! Een stuk circus in een tent: een artiest, een tent, een stuk, een artiest en waarom alles anders loopt dan gepland. Het kleine Zwitserse ...


De ticketverkoop start op 1 december 2020

 

‘Wo Ist Toby?’ brengt het duo op een speelse manier verschillende circustechnieken (clownerie, diabolo, stuntfietsen, luchtwerk, muziek…) samen tot een intieme show met verrassend groots effect, voor jong en oud!

Een stuk circus in een tent: een artiest, een tent, een stuk, een artiest en waarom alles anders loopt dan gepland. Het kleine Zwitserse circus FahrAwaY vertelt de ontmoeting van twee artiesten, eenvoudig, speels en gek, met zachte tonen en fijne humor. Zonder glitter en trompetten.

Meer over Zirkus Fahraway

Elke productie is een product van samen leven, repeteren en werken. De klassieke circusdisciplines, autodidactische nieuwsgierigheid en eenvoudige middelen zijn hun belangrijkste ingrediënten. Lees meer.

Credits

spel: Valentin Steinemann, Solvejg Weyeneth
artiestieke begeleiding: Basil Erny
muzikale begeleiding: Leon Schätti
grafisch ontwerp: Nina Gautier

Ondersteund door de Futurum Foundation

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Aankomend

Friday 14 May 2021 van 19:00 tot 21:00
Saturday 15 May 2021 van 19:00 tot 21:00
Sunday 16 May 2021 van 15:00 tot 17:00

Adres

3600 Genk

Mogelijk heb je ook interesse in deze zien & doen