Wil jij een presentatie- en verkoopplek op Makersmarkt ROHO? Of lijkt dit iets voor iemand binnen je netwerk? Inschrijven kan nu!

Voor de tweede keer organiseert de stad Genk Makersmarkt ROHO in het stadscentrum vanaf 1 en 2 oktober. Als (semi-)professioneel ontwerper, maker van bijzondere creaties of van lokale foodproducten kan je een presentatie- en verkoopplek verwerven. Heb je interesse? Schrijf je dan in via de inschrijfknop.

HIER INSCHRIJVEN

De stad gaat op zoek naar presentatie- en verkoopplekken die bij jouw ambitie, stijl en product passen. Een geschikte plek in een leegstaand pand, in een curatorwinkel of op de thematische marktplek waar jouw product het best tot uiting kan komen. Het hele stadscentrum vormt zo een aangename winkel-marktplek, waar meerwaardezoekers op ontdekkingstocht kunnen gaan naar items die hen boeien, naar lokale producten die ze thuis kunnen consumeren.

We doen dit op toegankelijke en experimentele wijze. Om het voor iedereen haalbaar te maken zijn er verschillende weekendformules. Deze editie start tijdens het weekend van 1 en 2 oktober. Iedere maker die wil deelnemen én binnen het concept past, krijgt - in overleg - een plek met de nodige inrichting om creaties te tonen en verkopen.

Wil jij van deze unieke opportuniteit gebruik maken? Laat ons via de inschrijvingsknop hieronder weten welke creaties of producten je wil presenteren en verkopen. Wij gaan na of jouw producten passen binnen ons concept en contacteren je voor verdere afspraken.

Als je meedoet, verwachten wij dat je zorgt voor de presentatie en verkoop van jouw producten. Wij zorgen voor een passende campagne waarmee we het juiste publiek aanspreken, met de passende naam ROHO, markt voor producten met een ziel.

Ter inspiratie kan je in ieder geval onze brochure van vorig jaar HIER even inkijken.

Deelname aan de editie van 2022 is gratis.

Interesse? Inschrijven kan t.e.m. 31 mei 2022. Let wel: de plaatsen zijn beperkt!

HIER INSCHRIJVEN