Visit Genk pas

“Beleef met de Visit Genk pas drie Genkse attracties voor een onweerstaanbaar tarief van € 22. Te koop in het bezoekersonthaal van C-mine, Kattevennen, LABIOMISTA of bij één van de deelnemende logies.”

Je Visit Genk pas is geldig tot 31 december 2022, tijd genoeg om Genk te ontdekken!

 

Praktische informatie

Plan je activiteit!

Ben je van plan een Visit Genk pas aan te kopen? Reserveer dan je activiteit al op voorhand. Als je je Visit Genk pas koopt, kan je meteen je gewenste activiteit bezoeken. Je kan natuurlijk ook altijd je pas aankopen en achteraf je activiteit reserveren, maar hou er dan rekening mee dat sommige activiteiten op korte termijn volzet kunnen zijn.  

RESERVEER JE ACTIVITEIT

FAQ

Hoe werkt mijn Visit Genk pas?
  1. Bekijk de waaier aan attracties die je kan doen & Reserveer je activiteit
  2. Koop je pas aan het bezoekersonthaal van C-mine, LABIOMISTA , Kattevennen of de deelnemende logies
  3. Schrijf je naam op de Visit Genk pas
  4. Ga op het gereserveerde moment naar de attractie met je Visit Genk pas en je mail.

Let op! De attractie scheurt zelf de voucher aan je Visit Genk pas af. Het afscheuren van een voucher maakt deze ongeldig!

 

 

 

TIP! Combineer de Visit Genk pas met een leuke fietstocht. Op de pas staat de fietsroute van attractie naar attractie alvast uitgestippeld. 

Ontdek Culinair Genk

Hapjesbon

Koop je Hapjesbon aan de bezoekersonthalen van C-mine, Kattevennen of LABIOMISTA voor 10,00 euro en geniet onderweg van drie culinaire hapjes. Maak zelf je keuze uit een uitgebreide lijst van horecazaken en maak er een heerlijk avontuur van.

 

Picknickpakketten

Wil je liever niet zelf met eten en materiaal sjouwen? Bestel dan één van onze picknickmanden, boordevol Genkse (multi)culiniaire specialiteiten.

 

Iedereen terrast

Genk heeft tal van unieke terrassen. Ontdek ze als tussenstop en geniet van een verfrissend drankje tijdens je tocht. Van pop-up parel tot permanente klassieker. Meer info vind je hier.