Op de trappers langs Genkse hotspots

Fiets van site naar site op een fietstocht vol beleving waar het Genkse mijnverleden én hippe plekjes langs elkaar lopen. Kies uit de lus van 22 km, 40 km of 52 km. Voor ieder wat wils. Voor de fietsende foodies is er een aanbod met lekkers voor onderweg!

Download Fotogeniek Fietsen

Of haal de gratis fietskaart af in het bezoekersonthaal van C-mine, Kattevennen of LABIOMISTA. Ook verkrijgbaar in het stadhuis van Genk, Bibliotheek Genk-Centrum, Fietspunt station en de deelnemende lokale fietshandelaars (Anthonissen, Fietsen Gaethofs/Janssen Fietsplezier, Beride, Tweewielshop, Bike today Genk, Wara Bike shop)

#Instagramwaardige plekjes

Met Fotogeniek Fietsen kom je onderweg heel wat Instagramwaardige plekjes tegen. Maak een stop, neem een foto en tag @visitgenk of #visitgenk.

  
Collage instagramwaardige plekjes 

Fietsende Foodies

Picknickpakketten

Wil je liever niet zelf met eten en materiaal sjouwen? Bestel dan één van onze picknickmanden, boordevol Genkse (multi)culiniaire specialiteiten.

Hapjesbon

Ge­niet van drie culinaire hapjes onderweg. Kies je hapjes zelf uit een uitgebreide lijst en maak er een heerlijk avontuur van.

Iedereen Terrast

Genk heeft tal van unieke terrassen. Ontdek ze als tussenstop en geniet van een verfrissend drankje op je tocht. Van pop-up parel tot permanente klassieker. Meer info vind je hier.

Treed in de voetsporen van anderen