01 Vurige Vijvers 02 Wondergrond 03 Visit Genk pas
Vurige Vijvers

Van zaterdag 30 oktober tot en met woensdag 3 november vormt het Molenvijverpark opnieuw het decor voor Vurige Vijvers. Geraak betoverd door magische en feeërieke lichtinstallaties in Schemerland en laat je onderdompelen in de volkse sfeer van Vuurland.

Info & tickets
Wondergrond

Van 30 oktober t.e.m. 7 november staat C-mine expeditie volledig in teken van Wondergrond. Welkom op Fregjes 'eeuwig zeven' verjaardagsfeest!

Info & tickets
Visit Genk pas

Beleef met de Visit Genk pas drie Genkse attracties voor een onweerstaanbaar tarief van € 22. Te koop in het bezoekersonthaal van C-mine, Kattevennen, LABIOMISTA of bij één van de deelnemende logies.

Meer info

Vind je eigen avontuur

Ben jij klaar om de wereld in Genk te ontdekken? We ontvangen je graag in onze groene en gastvrije stad. We beloven je niets. Je hoeft ons zelfs niet te geloven. Maar we nodigen je wel geweldig graag uit om zelf te komen beleven hoe Genk ook onder jouw huid kruipt.

 

Welkom in Genk!

We zijn trots op onze stad, met haar atypische wereldsheid in mensenformaat. We zouden het zo van de daken kunnen schreeuwen. Maar dat is niet onze stijl. In Genk houden we ervan om de voetjes op de grond te houden. We doen graag gewoon, maar we doen het wel goed. We ontvangen je graag warm, nemen je mee en delen fier onze verhalen, ervaringen en belevingen met je. Van het centrum tot in de wijken.

Je wordt er snel één van ons.

Genkse hotspots

Genk doet iets met je. De mensen weten je te charmeren. De unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.