01 Ontdek lokale activiteiten
Ontdek lokale activiteiten

Van een eetbare tuin tot de wereld op je bord bij Mundo Rico.

Meer informatie

Hilde Baar - KADRA

Alles valt of staat met het juiste kader. Dat geldt zeker in de wereld van de inlijstingen. Hilde Baar is al 22 jaar vertrouwd met de stiel. “Elk werk is anders en dat is net de uitdaging” zegt ze.
27 October 2022

De mooiste herfstactiviteiten in Genk

Ook dit jaar vliegen we in oktober de deur uit! Tijdens de Week van het Bos gaan we op ontdekking in de natuur in Genk. Buiten spelen en op avontuur gaan in de natuur maakt ons immers gezonder én creatiever. Ga samen met je klasgenoten, ouders en vrienden op pad!
05 October 2022

De beste best bewaarde geheimen van Genk

Bijna herfstvakantie. Het perfecte moment om er even tussenuit te knijpen. Wat is jouw ideale formule? Uitwaaien in een bos, lekker tafelen met vrienden, herbronnen in een tuinatelier, struinen op lokale marktjes, nippen van een cocktail in een rooftopbar bij een streepje jazz? In Genk hoef je niet te kiezen.
27 September 2022

5 x lokaal shoppen

In Genk shop je ambachtelijk, lokaal en duurzaam. Ben je een designliefhebber? Wandel zeker eens door de Molenstraat en de Vennestraat. Droom nu al van je nieuwste outfit, onze stad heeft heel wat te bieden voor de fashionistas onder ons. Nog even nagenieten van je bezoek aan onze stad doe je natuurlijk door een Genks streekproduct te kopen!
27 September 2022

Lieke Lenaerts

Lieke Lenaerts is onderzoeker en doctoraatstudente aan LUCA School of Arts in Genk. Als designer legt ze de link tussen ambacht en cultureel erfgoed. Dat brengt haar ook in Bokrijk waar ze workshops stukmarmer geeft.
09 September 2022