Op stap in de Vennestraat met het gratis boekje ‘Food & Co'

De Vennestraat ligt letterlijk in de schaduw van C-mine en is de kosmopolitische slagader van Genk met zijn restaurantjes, cafés, gespecialiseerde winkeltjes, galerijtjes en de wekelijkse versmarkt. Samen vormen C-mine en de Vennestraat een boeiende combinatie: de ene inspireert en boeit, de andere laat mensen ontspannen en genieten.

De afgelopen jaren werd er hard gewerkt om de Vennestraat om te toveren tot dé straat van de zintuigen. Een straat die uitnodigt tot flaneren en slenteren en je zal doen watertanden met haar volkse heerlijkheden.

Waar moet je zijn voor 18 soorten pasta’s? Wie schenkt dat traditioneel Belgisch mijnbiertje? Waar hap je in overheerlijke Genkse koekjes? Het boekje ‘Food & co in de Vennestraat’ neemt je mee naar winkeltjes, cafés en restaurants uit alle windstreken. Van een Turkse supermarkt, over een Grieks restaurant of Italiaanse speciaalzaak tot gezellig, Vlaams koffiehuisje. Een handige overzichtskaart, een korte beschrijving van elke zaak, tips voor leuke daguitstappen zoals een kunstgalerij, pop-up shop of brocanterie: het staat er allemaal in vermeld.

Haal je gratis boekje in het C-mine bezoekersonthaal, spring binnen in één van de deelnemende zaken van de Vennestraat of download het hieronder.

Download het boekje Food & Co 

Praktisch

OP STAP IN DE VENNESTRAAT MET HET GRATIS BOEKJE FOOD & CO

C-Mine 10 bus 2
3600 Genk

Stuur een e-mail
Bezoek de website

T +32 (0)89 65 44 90