01 Op reis in Genk met de nieuwe reisgids 02 Beleef Italië in Genk 03 Plan je fietsvakantie in Genk 04 O-parade 05 Expo: Enzo Mari
Op reis in Genk met de nieuwe reisgids Meer info
Beleef Italië in Genk Beleef Italië in Genk
Plan je fietsvakantie in Genk Plan je fietsvakantie in Genk
Expo: Enzo Mari

© Triennale Milano - foto Gianluca Di Ioia

Meer info en tickets

Vind je eigen avontuur

Ben jij klaar om de wereld in Genk te ontdekken? We ontvangen je graag in onze groene en gastvrije stad. We beloven je niets. Je hoeft ons zelfs niet te geloven. Maar we nodigen je wel geweldig graag uit om zelf te komen beleven hoe Genk ook onder jouw huid kruipt.

Welkom in Genk!

Beleef het voorjaar in Genk

Kom het voorjaar beleven in Genk en ervaar de warmte en gastvrijheid die de Genkenaren uitstralen. Genk is een stad van contrasten, een stad van en voor mensen. De Genkenaren voelen zich groots, maar zijn toch heel bescheiden. Verhalen zijn er in Genk genoeg. En die verhalen worden in een gemeenschappelijke citétaal verspreid. Geloof je ons niet? Kom het gewoon zelf ontdekken. Je zal versteld staan. Wij heten je alvast welkom!

In het voorjaar wordt het Genkse cultuuraanbod extra in de kijker gezet.

Ontdek het cultuuraanbod van het voorjaar

Instagram

Wij zijn VisitGenk

Deel jouw foto's uit Genk met #VisitGenk @VisitGenk

Volg ons op Instagram

Genkse hotspots

Genk doet iets met je. De mensen weten je te charmeren. De unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.