01 Ontdek de Stiel fietslus 02 Tournee cité Winterslag 03 Fietstour Genk
Ontdek de Stiel fietslus

Wil je er graag op uit met de fiets maar tegelijk ook in het thema vakmanschap blijven? Dan is onze Stiel-lus iets voor jou!

Neem een kijkje bij Genkse ambachtslieden
Tournee cité Winterslag

In een 2 uur durende tocht van ca. 4,5 km neemt lokale stem Tim je mee op pad doorheen de tuinwijk van Winterslag.

Info
Fietstour Genk

Deze tour brengt je naar de mooiste plekjes in Genk en leert je de Genkse vakmannen & -vrouwen kennen. Kies uit de lus van 22 km, 39,5 km, 40,5 km of 50 km. Voor ieder wat wils!

Info

Vind je eigen avontuur

Ben jij klaar om de wereld in Genk te ontdekken? We ontvangen je graag in onze groene en gastvrije stad. We beloven je niets. Je hoeft ons zelfs niet te geloven. Maar we nodigen je wel geweldig graag uit om zelf te komen beleven hoe Genk ook onder jouw huid kruipt.

 

Welkom in Genk!

We zijn trots op onze stad, met haar atypische wereldsheid in mensenformaat. We zouden het zo van de daken kunnen schreeuwen. Maar dat is niet onze stijl. In Genk houden we ervan om de voetjes op de grond te houden. We doen graag gewoon, maar we doen het wel goed. We ontvangen je graag warm, nemen je mee en delen fier onze verhalen, ervaringen en belevingen met je. Van het centrum tot in de wijken.

Je wordt er snel één van ons.

Instagram

Wij zijn VisitGenk

Deel jouw foto's uit Genk met #VisitGenk @VisitGenk

Volg ons op Instagram

Genkse hotspots

Genk doet iets met je. De mensen weten je te charmeren. De unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.