01 Schommel buiten de lijnen 02 Wij brengen Genk bij je binnen 03 Ontdek de wereld in Genk 04 Veilig shoppen? Doe es Genk! 05 Genieten van Genkse horeca bij je thuis 06 Online shoppen bij Genkse handelaars
Schommel buiten de lijnen

“Niet enkel Genk maar ook de inwoners van Genk hebben een rijke geschiedenis aan verhalen. Deze verhalen kleuren de identiteit van Genk. Elk op hun eigen en unieke manier. Schommel buiten de lijnen op het symbolisch kunstwerk en laat je meeslepen door de verhalen." – Will Beckers

Swinging outside the lines is gratis te bezichtigen en uit te testen in het Molenvijverpark ter hoogte van de picknickplek Camp Carré.

Laat je meeslepen door unieke Genkse verhalen
Wij brengen Genk bij je binnen

'Blijf in je kot', een duidelijke boodschap. Maar, wat doen we heel de dag in ons kot? Graag brengen wij een beetje Genk bij je binnen. Ontdek hier het online aanbod van onze hotspots.

Ontdek de online activiteiten
Ontdek de wereld in Genk

Onze unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.

Ontdek onze prachtige locaties en laat je inspireren voor een zomervakantie in eigen land

Lees verder
Veilig shoppen? Doe es Genk!

Heb jij shoppen in Genk ook zo gemist? Vanaf maandag 11 mei mogen alle winkels terug de deuren openen en mogen wij je dus terug verwelkomen. Wij kijken er naar uit om je terug te zien in Genk!

Lees hier alles over de maatregelen
Genieten van Genkse horeca bij je thuis

Hier vind je een overzicht van Genkse horecazaken waar je verse maaltijden kunt afhalen of die je kunt laten bezorgen. Zo kun je gevarieerd eten, zonder noodzakelijk naar de winkel te moeten gaan.

Ontdek het afhaal- en bezorgingsaanbod
Online shoppen bij Genkse handelaars

Hier vind je een overzicht van Genkse handelszaken met een eigen webshop of bestelmogelijkheid via mail, telefoon of social media.  De bestelde producten worden dan ook aan huis geleverd.

 

Ontdek de mogelijkheden

Vind je eigen avontuur

Ben jij klaar om de wereld in Genk te ontdekken? We ontvangen je graag in onze groene en gastvrije stad.

Let op!
Wegens het coronavirus worden nog steeds heel wat activiteiten van recreatieve, toeristische, culturele en sportieve aard geannuleerd. Toch zijn er ook al versoepelingen en mogen we je weer wat meer verwelkomen in Genk.

Het C-mine bezoekersonthaal heeft de deuren weer geopend en je bent o.a. ook weer welkom op de Expo van Victor Papanek. Alle informatie over C-mine is hier terug te vinden.

De andere sites zoals LABIOMISTA blijven voorlopig nog tot 9 juni gesloten. Meer informatie volgt snel.

Genkse hotspots

Genk doet iets met je. De mensen weten je te charmeren. De unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.

Instagram

Wij zijn VisitGenk

Deel jouw foto's uit Genk met #VisitGenk @VisitGenk

Volg ons op Instagram