01 Beestige boelwandeling 02 Stokkenmanroute 03 Visit Genk pas
Beestige boelwandeling

Ken jij de Beestige boelwandeling in Kattevennen al? Sluipen als een vos, kruipen als een salamander, je verschuiven als een everzwijn,... Beestige boel is een wandeltocht vol opdrachten voor jonge kinderen die houden van avontuur in de natuur.

Info
Stokkenmanroute

De Stokkenmanroute is een leuke gezinswandeling van 4,2 km doorheen de bossen van Kattevennen.
Met de hulp van een app, spelboekje of verhaalboekje ontdek je de mysterieuze Stokkenmannen in het bos en leer je het verhaal van deze bijzondere wezens kennen.

Info
Visit Genk pas

Beleef met de Visit Genk pas drie Genkse attracties voor een onweerstaanbaar tarief van € 22. Te koop in het bezoekersonthaal van C-mine, Kattevennen, LABIOMISTA of bij één van de deelnemende logies.

Meer info

Vind je eigen avontuur

Ben jij klaar om de wereld in Genk te ontdekken? We ontvangen je graag in onze groene en gastvrije stad. We beloven je niets. Je hoeft ons zelfs niet te geloven. Maar we nodigen je wel geweldig graag uit om zelf te komen beleven hoe Genk ook onder jouw huid kruipt.

 

Welkom in Genk!

We zijn trots op onze stad, met haar atypische wereldsheid in mensenformaat. We zouden het zo van de daken kunnen schreeuwen. Maar dat is niet onze stijl. In Genk houden we ervan om de voetjes op de grond te houden. We doen graag gewoon, maar we doen het wel goed. We ontvangen je graag warm, nemen je mee en delen fier onze verhalen, ervaringen en belevingen met je. Van het centrum tot in de wijken.

Je wordt er snel één van ons.

Instagram

Wij zijn VisitGenk

Deel jouw foto's uit Genk met #VisitGenk @VisitGenk

Volg ons op Instagram

Genkse hotspots

Genk doet iets met je. De mensen weten je te charmeren. De unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.