01 #ondertusseninGenk 02 Iedereen Terrast 03 Visit Genk pas 04 Jardin Local On Tour
#ondertusseninGenk

Ondertussen in Genk genieten we deze zomer van de kleine gelukjes. Ontdek het aanbod, boek je overnachting en geniet mee.

Meer info
Iedereen Terrast

Genk heeft tal van unieke terrassen: van pop-up parel tot permanente klassieker. Ontdek alle mogelijkheden en geniet van een verfrissend drankje of lekker hapje.

Meer info
Visit Genk pas

Beleef met de Visit Genk pas drie Genkse attracties voor een onweerstaanbaar tarief van € 22. Te koop in het bezoekersonthaal van C-mine, Kattevennen, LABIOMISTA of bij één van de deelnemende logies.

Meer info
Jardin Local On Tour

Een rondreizend tuinfeest met food, drinks en lokale acts. Drie edities gedurende de zomermaanden, telkens op een andere locatie.

Meer info

Vind je eigen avontuur

Ben jij klaar om de wereld in Genk te ontdekken? We ontvangen je graag in onze groene en gastvrije stad.

 

Info over het Coronavirus

Omtrent het Coronavirus volgt stad Genk de maatregelen die landelijk werden vastgelegd door de Nationale Veiligheidsraad. Zo zijn heel wat activiteiten tijdelijk niet meer mogelijk.

Wat betekent dit voor jouw bezoek?  

Bekijk de maatregelen  Meer info over je bezoek

 

Genkse hotspots

Genk doet iets met je. De mensen weten je te charmeren. De unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.