01 Bar Goud 02 Beleef de herfst in Genk 03 Evenementen in Genk
Bar Goud

De eindejaarshotspot in Genk!

Meer info

Beleef de herfst in Genk

We beloven je niets. Je hoeft ons niet te geloven. Kom het gewoon zelf ontdekken!

Ontdek de herfst in Genk
Evenementen in Genk Ontdek ze hier

Vind je eigen avontuur

Ben jij klaar om de wereld in Genk te ontdekken? We ontvangen je graag in onze groene en gastvrije stad. We beloven je niets. Je hoeft ons zelfs niet te geloven. Maar we nodigen je wel geweldig graag uit om zelf te komen beleven hoe Genk ook onder jouw huid kruipt.

 

Welkom in Genk!

Beleef de herfst in Genk

Kom de herfst beleven in Genk en ervaar de warmte en gastvrijheid die de Genkenaren uitstralen. Genk is een stad van contrasten, een stad van en voor mensen. De Genkenaren voelen zich groots, maar zijn toch heel bescheiden. Verhalen zijn er in Genk genoeg. En die verhalen worden in een gemeenschappelijke citétaal verspreidt. Geloof je ons niet? Kom het gewoon zelf ontdekken. Je zal versteld staan. Wij heten je alvast welkom!


Genk raakt je diep

Ontdek de herfst in Genk

Genk raakt je diep

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.

Instagram

Wij zijn VisitGenk

Deel jouw foto's uit Genk met #VisitGenk @VisitGenk

Volg ons op Instagram

Genkse hotspots

Genk doet iets met je. De mensen weten je te charmeren. De unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.