Op stap in de Vennestraat met het gratis boekje ‘Food & Co'

De Vennestraat ligt letterlijk in de schaduw van C-mine en is de kosmopolitische slagader van Genk met zijn restaurantjes, cafés, gespecialiseerde winkeltjes, galerijtjes en de wekelijkse versmarkt. Samen vormen C-mine en de Vennestraat een boeiende combinatie: de ene inspireert en boeit, de andere laat mensen ontspannen en genieten.

De afgelopen jaren werd er hard gewerkt om de Vennestraat om te toveren tot dé straat van de zintuigen. Een straat die uitnodigt tot flaneren en slenteren en je zal doen watertanden met haar volkse heerlijkheden.

Het boekje ‘Food & Co’ neemt je mee naar winkeltjes, cafés en restaurants uit alle windstreken. Van een Turkse supermarkt, over een Grieks restaurant of een Italiaanse speciaalzaak tot een gezellig, Vlaams koffiehuisje,…  De Vennestraat wordt niet voor niks de ‘Straat van de zintuigen’ genoemd! Alle zaken worden kort omschreven en aangeduid op een handig overzichtskaartje. Je weet meteen waar je moet zijn voor die 18 soorten pasta’s, dat traditioneel Belgisch mijnbiertje of overheerlijke Genkse koekjes. Ook lekkere adresjes vlak in de buurt van de Vennestraat vind je gemakkelijk terug.

Haal je gratis boekje in het C-mine bezoekersonthaal of spring binnen in een van de deelnemende zaken van de Vennestraat.

Praktisch

OP STAP IN DE VENNESTRAAT MET HET GRATIS BOEKJE FOOD & CO

C-Mine 10 bus 2
3600 Genk

Stuur een e-mail
Bezoek de website

T +32 (0)89 65 44 90