01 C-mine expeditie 02 Steenmannetjespad 03 LABIOMISTA met audiogids voor kinderen
C-mine expeditie

Daal af in de ondergrond en ga op expeditie. Maak je klaar voor een avontuur van anderhalve kilometer: voel, hoor, zie en ervaar. Wandel door de oude tunnels, langs uitdagende installaties tot op de top van de hoogste schachttoren van België.

Plan je bezoek
Steenmannetjespad
Het Steenmannetjespad aan Thor Park wijst je de weg naar de top van de terril in een wandeling van 2 kilometer. Ontdek onderweg het verhaal van Steentje via de ErfgoedApp en leer meer over het erfgoed en de natuur in de omgeving.
Ga op ontdekking
LABIOMISTA met audiogids voor kinderen

Acteur Tom Van Dyck en Koen Vanmechelen nemen je mee op pad. Ze vertellen geboeid over de verschillende kunstwerken, projecten en gebouwen maar dagen de jonge luisteraars vooral ook uit om zélf vragen te stellen, te kijken en te ontdekken.

Ontdek de audiokids

#ondertusseninGenk

Valt er heel wat te beleven.

Van de Stokkenmanroute en het Steenmannetjespad tot een ondergronds avontuur in C-mine expeditie. In Genk zijn er heel wat activiteiten op kindermaat. Bij het boeken van een overnachting via de Visit Genk deal krijg je zelfs een gratis fiets- en wandelpakket.

  • Het gratis pakket is inbegrepen bij boeking vanaf één nacht (behoudens anders vermeld door deelnemende logies), zolang de voorraad strekt.
  • De Visit Genk deal is boekbaar van 1 mei 2021 t.e.m. 30 september 2021.