Markten

Ambachtelijke creativiteit en passie smelten samen voor een nieuwe editie van ROHO, de markt voor producten met een ziel. Ontmoet meer dan 100 getalenteerde makers en ontdek hun ambachtelijke kwaliteitsproducten, verspreid over 3 marktdelen en 9 curatorpanden!

De producten op ROHO zijn met liefde, passie en een eigen visie gemaakt. Producten met een ziel dus, wat ook de naam van de markt verklaart: ROHO betekent namelijk ‘ziel’ in het Zuid-Afrikaans. Het aanbod is erg gevarieerd. De producten gaan van mode en accessoires, over kunst en interieurdesign tot ambachtelijke voedingsproducten.

Wees op zaterdag 30 september & zondag 1 oktober welkom in Genk-Centrum om de unieke en overdekte makersmarkt te bezoeken op de Grote Markt, het Stadsplein en in de Molenstraat. 

Zaterdag 30 september 10 u - 18 u
Zondag 1 oktober 13 u - 18 u

 

Curatorpanden

Naast de overdekte markten heeft ROHO ook 9 curatorpanden, onderverdeeld in thema's. De themapanden zijn op 7 en 8 oktober nog een keer extra geopend, zodat je meer kans hebt om de gezichten achter de producten te leren kennen.

Zaterdag 30 september 10 u - 18 u
Zondag 1 oktober 13 u - 18 u

Zaterdag 7 oktober 10 u - 18 u
Zondag 8 oktober 13 u - 18 u

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.