Stokkenmanroute Kattevennen

Individueel


De Stokkenmanroute is een leuke gezinswandeling van 4,2 km doorheen de bossen van KatStokkenmanroute wandelkaarttevennen.

Met de hulp van een app, spelboekje of verhaalboekje ontdek je de mysterieuze Stokkenmannen in het bos en leer je het verhaal van deze bijzondere wezens kennen. De Stokkenmanroute brengt je bovendien langs de mooiste plekjes van Kattevennen.

Meer informatie

 

In Groep


Stokkenmanroute kids kinderen bos herfst wandelenElke stokkenman heeft een eigen persoonlijkheid die past bij zijn bijzondere functie in het bos. Samen zorgen ze voor het nodige evenwicht.

De Ranger neemt je mee voor een leuke belevingswandeling op deze route. Bij elke stokkenman hoort een verhaal en een opdracht. Dit kan gaan van het meten van bomen tot het maken van een eigen stokkenmangroet. Hierbij komen we ook van alles te weten over het bos: waarom moeten bomen recht groeien? Wat doen ze bij schorsjeuk? Wie bewaakt jonge boompjes?,…

Omdat de verhalen en de opdrachten kunnen worden aangepast aan het leeftijdsniveau is deze wandeling geschikt voor de leeftijd: kleuters tot en met de derde graad van het basisonderwijs.

Meer informatie

Prijsinformatie

Prijs: Betalend

Adres

Planetariumweg 18-19, 3600 Genk

Mogelijk heb je ook interesse in deze activiteiten