01 Steenmannetjespad 02 Fotogeniek Fietsen 03 Visit Genk pas 04 Skeelerroute 05 Trek eropuit!
Steenmannetjespad

Het Steenmannetjespad aan Thor Park wijst je de weg naar de top van de terril in een wandeling van 2 kilometer. Ontdek onderweg het verhaal van Steentje via de ErfgoedApp en leer meer over het erfgoed en de natuur in de omgeving.

 

Meer info
Fotogeniek Fietsen

Fotogeniek Fietsen is de nieuwe gratis fietskaart die je langs de Genkse hotspots brengt. Fiets onder andere langs C-mine, Bokrijk, LABIOMISTA, Thor Park, Kattevennen en Genk-centrum. Fietsplezier gegarandeerd!

Meer info
Visit Genk pas

Met de Visit Genk pas ontdek je Genk aan een onweerstaanbaar tarief. Voor een prikje beleef je drie Genkse attracties.

Meer info
Skeelerroute

Via een bewegwijzerde skeelerroute van 20 of 35 km skate je o.a. langs C-mine, LABIOMISTA, Thor Park en het Molenvijverpark. Je start aan C-mine, Sport Vlaanderen Genk of het SportinGenk park . Via deze route skeeler je ook naar Hasselt. Let's roll!

Meer info
Trek eropuit!

In Genk valt er heel wat te beleven voor jong en oud. Treed in de voetsporen van Genkse locals, haal de wereldkeuken op je bord of laat je verwonderen door culturele en kidsproof activiteiten.

Meer info

Vind je eigen avontuur

Ben jij klaar om de wereld in Genk te ontdekken? We ontvangen je graag in onze groene en gastvrije stad.

 

Info over het Coronavirus

Omtrent het Coronavirus volgt stad Genk de maatregelen die landelijk werden vastgelegd door de Nationale Veiligheidsraad. Zo zijn heel wat activiteiten tijdelijk niet meer mogelijk.

Wat betekent dit voor jouw bezoek?  

Bekijk de maatregelen

Meer info over je bezoek

 

Ontdek ons aanbod

Treed in de voetsporen van locals of ontdek de voorjaarsdeal

Genkse hotspots

Genk doet iets met je. De mensen weten je te charmeren. De unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.