Wat je stijl ook is, in Genk vind je altijd wat je zoekt. Met de leukste boetieks, overdekte winkels en heerlijkste horecazaken staat Genk garant voor een totaalbeleving. Shop zoals je bent. Doe es Genk!

Met meer dan 400 winkels en 60.000 m² winkelpret is Genk een heerlijke Limburgse shoppingstad. En als het weer even tegenzit, bezoek je toch gewoon één van de drie overdekte shoppingcentra.

Facebook  Instagram

Shopping 1

Shoppingcentra

Shopping 1 is legendarisch: het allereerste indoor shoppingcentrum van België opende al in 1968 zijn deuren. Ook als de zon schijnt, is het de moeite om hier de sfeer op te snuiven. Het complex steekt intussen in een fris jasje met tal van nieuwe winkels.

Shopping 1  Shopping 2 

Shopping 3

Nog meer winkelkriebels? In de winkelstraten tussen Shopping 1 en het stadhuis vind je pareltjes van boetieks en winkels.

 

Horecazaken

Na het winkelen even uitblazen kan in één van de vele gezellige restaurants en cafés. Als het mooi weer is, pik je lekker een terrasje mee.

Parkeren

Onze ondergrondse parkings hanteren relatief lage parkeertarieven. In de parking van Shopping 1 en Shopping 3 kan je maar liefst anderhalf uur gratis parkeren. Blijf je langer in het centrum? Dan kan je gratis parkeren op wandelafstand op de Europalaan ter hoogte van het Molenvijverpark en op de parking van de Limburghal. Meer info over parkeren vind je hier.

Beleef het!

Een echte totaalbeleving in het centrum? Breng een bezoekje aan de prachtige bibliotheek, het Molenvijverpark en het Emile Van Dorenmuseum!

Bibliotheek  Molenvijverpark

Emile Van Dorenmuseum