De Genkse Molenstraat gonst van bedrijvigheid. Van creatieve workshops tot hippe pop-ups en innovatieve Stadsfabriekjes, de Molenstraat hééft het.

Ambacht en creativiteit voor een unieke shopbeleving

Fan van originele, authentieke winkeltjes? In de Molenstraat vind je een mix van gevestigde waarden zoals Boekhandel Malpertuis of Lingerie Elegance, met nieuwere concepten zoals de babywellness Beebies & Bubbies en de stadsbrouwerij BRAUW.

Molenstraat

Diverse Stadsfabriekjes openden in de Molenstraat hun deuren. Met het project De Stadsfabriekjes ondersteunt stad Genk creatieve en ambachtelijke ondernemers met de opstart van hun eigen zaak, zoals bijvoorbeeld Kim Dresselaers van babywellness Beebies & Bubbies. In Goudskool creëert en verkoopt Jill Lenaerts haar handgemaakte juwelen. Een echt Genks en ambachtelijk gebrouwen biertje proeven? Ga langs bij stadsbrouwerij BRAUW. Ook het eerste kattencafé in Limburg, MAU, koos de Molenstraat als vestigingslocatie. Dus: ben je op zoek naar dat speciale stuk dat voor jou ontworpen is? Dan is de Molenstraat je op het lijf geschreven. 

DE STADSFABRIEKJES