De inschrijvingen voor ROHO 2024 zijn afgelopen. Personen die zich hebben ingeschreven worden persoonlijke op de hoogte gebracht over de selectie.

Schrijf je in voor ROHO

Op 5, 6, 12 en 13 oktober komen tal van makers naar Genk voor ROHO, de markt voor producten met een ziel. Wie weet bij jij één van hen! Inschrijven was mogelijk tot en met 15 mei én helemaal gratis.

 

 

Wat is ROHO?

ROHO is de markt voor producten met een ziel. Het is een event in het centrum van Genk (Belgisch Limburg) waar ambachtelijke creativiteit en passie samensmelten. Getalenteerde makers uit België en Nederland bieden er hun handgemaakte of ambachtelijk vervaardigde kwaliteitsproducten aan. Dat zowel op een overdekte markt als in speciaal voor ROHO ingerichte curatorpanden. Vorig jaar lokten de derde editie van ROHO en het Weekend van de Klant maar liefst 100.000 bezoekers naar Genk-centrum, verspreid over twee weekends.

Dit jaar vindt ROHO plaats op de volgende dagen:

Weekend 1: markt en curatorpanden

Zaterdag 05/10 - 10u tot 18u
Zondag 06/10 - 13u tot 18u

Weekend 2: curatorpanden

Zaterdag 12/10 - 10u tot 18u
Zondag 13/10 - 13u tot 18u

Wie kan deelnemen aan ROHO?

Als (semi-)professioneel ontwerper, maker van bijzondere creaties of van lokale foodproducten kan je deelnemen aan ROHO. We vinden het belangrijk dat je producten met de hand of ambachtelijk worden vervaardigd, of dat het ontwerpproces in jouw handen is. Op die manier krijgen meerwaardezoekers de keuze uit een gevarieerd en kwalitatief aanbod van bijzondere items. Het Programmaboekje ROHO 2023van vorig jaar geeft je alvast een idee van wat voor makers er doorgaans zoal deelnemen een ROHO.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een gratis deelname aan een uniek event
  • Een presentatie- en verkoopplek op de markt of in een curatorpand
  • Nodige inrichting om creaties te tonen en te verkopen (in overleg)
  • Opname van jouw merk in onze communicatie
  • Een geweldige kans om jouw merk te tonen aan een breed publiek

Als je meedoet, verwachten wij van jou in de plaats dat je zorgt voor de presentatie en verkoop van jouw producten.

 

Interesse? Inschrijven kon t.e.m. 15 mei 2024 en is gratis. 

Wij maken een zorgvuldige selectie om zo de beperkte plaatsen in te vullen. Begin juni koppelen we terug over jouw mogelijke selectie, waarna de kandidaten tot 15 juni de tijd hebben om hun deelname definitief te bevestigen.