City Golf

Zin om te swingen in het levendige Genk? Dat kan met City Golf! City Golf zijn begeleide stadstours waarbij de groep al golfend langsheen de mooiste plekken van Genk trekt. Onderweg zal de begeleiding leuke weetjes en feitjes over de bezienswaardigheden vertellen en worden er uitdagende opdrachten voorgeschoteld. Kroon jezelf tot winnaar en leg het parcours in minder slagen af dan collega’s, vrienden of familie. Door de diverse opdrachten zal City Golf voor iedereen leuk zijn. Bovendien is voorkennis van golf niet vereist en is City Golf zeer laagdrempelig. Mikken doen we naar fonteinen, zitbanken, roosters en een mobiel vlaggetje. Klaar voor een ontspannende tour door Genk? Kom dan City Golf beleven!  

Voor elk wat wils

Er zijn 2 formules beschikbaar:

De tour van 6 holes (2u) is uitermate geschikt als teambuilding, incentive en bedrijfsuitstap en ideaal te combineren met een diner, vergadering, e.d.
De tour van 9 holes (3u) is ideaal om een langere periode actief te zijn.

City Golf in Genk is beschikbaar vanaf 9 en kan tot max. 100 personen georganiseerd worden. De tours gaan van start aan het stadhuis en vormen een lus zodat de groep eindigt op de plaats van start. Er kan City Golf geboekt worden van maandag t.e.m. zaterdag om 10u, 14u en 17.30u. Graag afwijken van deze vaste uren? Als de planning het toelaat met veel plezier.

Mijnsites

De stad Genk is natuurlijk in één adem te noemen met het intrigerende mijnverleden. Daarom ontwikkelden we ook een leuke en uitdagende tour op de site van C-mine en Thor Central. Tijdens een partijtje City Golf kan je deze domeinen al swingend leren kennen.

Tarieven

6 holes (2u): 20 euro p.p.
9 holes (3u): 25 euro p.p.

Inbegrepen: begeleiding, verzekering in geval van schade, golfinitiatie en alle golfmateriaal
Groepstarieven op aanvraag beschikbaar.

Boeking en info

www.city-golf.be 
Info@city-golf.be
0498/39.56.94

Meer informatie

Prijsinformatie

Prijs: Betalend

Adres

3600 Genk