Vollebak Vennestraat 2024!

Beleef het ultieme vakantiegevoel in de Straat van de Zintuigen

Ook deze zomer ben je welkom om 4 zaterdagen vollebak te genieten van de multiculinaire Vennestraat, een straat waar al je zintuigen worden geprikkeld. We vieren het 10-jarig bestaan van Vollebak Vennestraat

Van 24 augustus tot en met 14 september maken we de straat op zaterdag autovrij, zodat je er gezellig kan tafelen en je vollebak kan laten verwennen door al het culinaire en creatieve dat de Straat van de Zintuigen te bieden heeft. De geuren van de mediterrane kruiden komen je van ver tegemoet, de horeca zorgt voor authentieke soul food en hippe drankjes. De straatanimatie en muzikale optredens maken het plaatje helemaal af om er een écht volks, artistiek en culinair feest van te maken. Zorg dus dat je erbij bent!

Vollebak Vennestraat vindt in 2024 plaats op zaterdag 24 en 31 augustus en 7 en 14 september vanaf 17u. Meer info volgt binnenkort!

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.