Op een boogscheut van het centrum, gelegen aan het Molenvijverpark, ontdek je het Heempark. Een ecologische plek waar het buitenleven baas is .

 

Buitenleven baas

Natuurlijk spelen

Natuurlijk spelen gecombineerd met een unieke beleving? Check! Dankzij de speeltoestellen leren kinderen de natuur op een andere manier kennen. Er zijn toestellen voor alle leeftijden voorzien. Ideaal om te combineren met een terrasje aan het Heempark waar je geniet van een tasje koffie.

Meer informatie

 

Wandelen @Heempark

Wandel eens rond in het park en ontdek de diertjes aan de vijver of in het bosje. De laarsjeswandeling? Spetterplezier gegarandeerd! Rubberen laarzen wijzen je de weg door het bos en rond de vijver. Je volgt een avontuurlijk parcours van een kleine kilometer. Tip: draag laarzen zo houd je je voeten droog!

Meer informatie

 

 

 

 

Laat je verrassen

Educatief aanbod

Deskundige natuurgidsen nemen je mee op pad en laten je tijdens een onvergetelijke activiteit ervaringen, inzichten en kennis opdoen. De activiteiten vinden voornamelijk buiten in de natuur plaats. De activiteiten zijn gericht op scholen, maar een deel van het aanbod is ook geschikt voor volwassenen.

Meer informatie

 

 

Plantenasiel

Snuister eens rond in het Plantenasiel. Je kan een plantje een tweede leven geven of bij de zadenbib zaadjes verzamelen.

Meer informatie