Wat is ons aanbod?

Onze duurzame sojakaarsen worden volledig met de hand en veel liefde gemaakt.

Je hoort het goed, Scented Wick vervaardigt alles zelf, van design tot kaars maar ook onze verpakkingen. We kopen zelf onze grondstoffen bij de meest kwalitatieve leveranciers. Verder hergebruiken we ook verpakkingsmateriaal om zo onze voetafdruk op aarde te verkleinen en bieden we navullingen aan.
We hebben een ruim aanbod, van sojakaarsen met helende edelstenen, droogbloemen en botanicals, tot geurbrandertjes en salie-smudge-sticks om de energie in huis te reinigen. Dus voor elk wat wils! Een leuk cadeautje voor jezelf of voor iemand anders, ook dat vind je terug in onze webshop.

Sojawas is plantaardig, vegan, duurzaam en dierproefvrij! Verder is sojawas afkomstig uit Noord-Amerika waar de gewassen verbouwd worden zonder pesticiden en ook geen genetische manipulatie.
Verder zijn sojakaarsen niet giftig voor natuur, mensen en dieren, dit in tegenstelling tot paraffinekaarsen. Sojawas heeft de mooie eigenschap dat ze veel zuiverder branden, vooral langer branden en minder walmen.
Onze sojakaarsen branden 35% tot 45% langer dan paraffinekaarsen, waardoor je nog meer en langer kan genieten van onze heerlijke geuren!

Hoe kan je bestellen?

Via email: info@scentedwick.be

Webshop

Facebook
Instagram

 

Waar kan je ons vinden?

Langerloweg 42
3600 Genk