Wandel & knabbel door het centrum

Alle vrouwen weten het: shoppen is een work-out! Van de ene winkel naar de andere wandelen, zware winkelzakken dragen, kapstokken schuiven, omkleden, aankleden, enzovoort. Nu de nieuwe collectie in de rekken ligt, wil je natuurlijk goed voorbereid aan je shopexcursie beginnen. Wat als je plots een hongertje krijgt tijdens het shoppen? Geen probleem! Hier zijn drie Genkse adresjes waar je tijdens het shoppen in het centrum een korte pitstop kan maken. Je kan er iets te eten of drinken halen en dat al wandelend opeten of -drinken.


Emms2Go


Bij Emms2Go kan je terecht voor lolly wafels, bubble wafels, suikerspin, bubble tea en milkshakes. Emm’s begon als een foodtruck in 2019, maar heeft zich ondertussen al uitgebreid met twee vestigingen in Genk. Eén van die twee vestigingen is een take-away zaak in Shopping 2: Emms2Go. Maak er een korte stop tijdens het shoppen om je energie aan te vullen met een zoet tussendoortje!

Website


Boostbar


Wil je liever iets boordevol vitamientjes? Dan kan je best even langsgaan bij Boostbar in de Stationsstraat. Boostbar, één van De Stadsfabriekjes, is een groenten- en fruitbar en een healthy food belevingsconcept waar gezonde voeding centraal staat. Om te drinken vind je er versgeperste fruit- en groentesappen, smoothies, shakes en versgeperst gembersap. Heb je honger dan kan je kiezen tussen acaïbowls, gezonde toasts, salades en soep.

Facebook

Intermezzo

Ten slotte kan je voor een kort intermezzo ook terecht bij … je raadt het, Intermezzo! De meeste Genkenaars kennen Intermezzo als een gezellig en sfeervol eetcafé in het hartje van Shopping 1. Omwille van de Covid-pandemie heeft Intermezzo zich, net zoals vele andere horecazaken, heruitgevonden. Eén ding is echter constant gebleven: kwaliteit en gastvrijheid staan er op nummer één. Je kan er nu soep, frietjes, wafels en koffie afhalen.

Website


Shoppen is dus niet alleen goed voor je gezondheid, maar je steunt er ook de lokale handel en horeca mee! Kom dus veilig winkelen in Genk en steun de lokale handel! Ben je van plan om af te zakken naar Genk-centrum? Gebruik dan één van de 600 gratis parkeerplaatsen!

Emms2Go, Rootenstraat 13.
Boostbar, Stationsstraat 49.
Intermezzo, Rootenstraat 8.

 

Klik hier om het volledige Genkse take-away aanbod te ontdekken.