01 Maak Genk het hoogtepunt van jouw zomer 02 Schommel buiten de lijnen 03 Ontdek de wereld in Genk 04 Genieten van Genkse horeca bij je thuis
Maak Genk het hoogtepunt van jouw zomer

Nu we weer mogen dromen, ontdekken en reizen, staan we in Genk klaar om je op een warme manier te ontvangen. Heb je nog geen zomervakantie gepland? En blijf je dit jaar liever wat dichter bij huis? Ontdek dan snel onze Summer Deals en geniet van een zorgeloze vakantie.

Boek nu je Summer Deal!
Schommel buiten de lijnen

“Niet enkel Genk maar ook de inwoners van Genk hebben een rijke geschiedenis aan verhalen. Deze verhalen kleuren de identiteit van Genk. Elk op hun eigen en unieke manier. Schommel buiten de lijnen op het symbolisch kunstwerk en laat je meeslepen door de verhalen." – Will Beckers

Swinging outside the lines is gratis te bezichtigen en uit te testen in het Molenvijverpark ter hoogte van de picknickplek Camp Carré.

Laat je meeslepen door unieke Genkse verhalen
Ontdek de wereld in Genk

Onze unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.

Ontdek onze prachtige locaties en laat je inspireren voor een zomervakantie in eigen land

Lees verder
Genieten van Genkse horeca bij je thuis

Hier vind je een overzicht van Genkse horecazaken waar je verse maaltijden kunt afhalen of die je kunt laten bezorgen. Zo kun je gevarieerd eten, zonder noodzakelijk naar de winkel te moeten gaan.

Ontdek het afhaal- en bezorgingsaanbod

Vind je eigen avontuur

Ben jij klaar om de wereld in Genk te ontdekken? We ontvangen je graag in onze groene en gastvrije stad.

 

Genkse hotspots

Genk doet iets met je. De mensen weten je te charmeren. De unieke locaties, met zoveel verleden maar nog meer toekomst, doen je verwonderen. Het aanbod, zo vindingrijk gevarieerd, kan je zelfs de dag van vandaag nog verrassen.

Instagram

Wij zijn VisitGenk

Deel jouw foto's uit Genk met #VisitGenk @VisitGenk

Volg ons op Instagram