Internationale artiesten

Maak je klaar voor een grenzeloos spektakel op de O-parade 2024! Dit jaar brengen internationale artiesten uit Duitsland, Nederland, Spanje en Frankrijk hun unieke talenten naar Genk. Verwacht een explosie van creativiteit en passie op 1 mei! Met steltenlopers die hoog boven de menigte uittorenen, indrukwekkende creaties van meer dan 5 meter hoog, acrobaten die adembenemende stunts uitvoeren en nog veel meer. Dit mag je niet missen!

Tac O Tac - Phare Ouest

De O-parade wordt een onvergetelijke ervaring met Cie Tac O Tac, de Franse meesters van acrobatiek zullen de boel letterlijk op stelten zetten. Als de enige en unieke compagnie ter wereld die deze kunstvorm beheerst, beloven ze een spektakel vol verbazing en bewondering.

Troupe du Rouge Blanc

De kleurrijke parade van de Troupe du Rouge-Blanc brengt je terug in de tijd met een betoverend circusgevoel. Dansende marsen, lachende clowns, en acrobaten zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

 

Jelicious -Arbres D'or

Ontdek een betoverende wereld waar mysterieuze dames en gouden bomen je meenemen naar lang vervlogen tijden. Laat je verbazen door hun magische stelten act tijdens de O-parade en geniet van de betoverende sfeer die ze creëren.

Youpabloum - De Groene Draak en de Feniks

Beleef het fascinerende verhaal van de legendarische vogel die uit zijn as herrijst tijdens onze betoverende optocht! Deze mythische vogel bouwt zijn nest van kruiden en wierook en steekt het in brand om vervolgens opnieuw tot leven te komen. Mis deze adembenemende act niet!

Remu Ménage - Be hop

Stap in de wereld van Remue Ménage’s bruisende Be hop act! Een mix van kunstvormen betovert de straten met unieke choreografieën en een magische sfeer.

Planete Vapeur - Origin

Terwijl de trommels klinken, komt de gorilla tevoorschijn in de stadsjungle. Sterk en mysterieus, kijkt hij nieuwsgierig naar de menigte en beweegt zich tussen de gebouwen en mensen door. Origin brengt je terug naar je basis, weg van technologie, op het meeslepende ritme van de drummers.

La Fam - Aquiles

Bewonder Aquiles, een gigantische reus van meer dan 5 meter hoog, terwijl hij de stad betreedt. Laat je meevoeren door dit indrukwekkende spektakel vol magie en verwondering!

La Fam - Motorpunk

Motopunk is een visueel spektakel met 6 gedurfde motorrijders, live begeleid door muziek. Een unieke show, ontworpen om door de straten te razen op het ritme van punk.

Close Act - I Puppet

Ogen richten zich op jou, verkenner van deze planeet, onderzoeker van onze tijd. Geleid door een collectief bewustzijn, zoekend naar iets dat zich op een ander niveau bevindt. En daar vinden ze jou! Is het vreemd, grappig of angstaanjagend? Als ontdekkingsreizigers van het heden, gaan ze verder met hun zoektocht.

Teatro Pavana - Struzzi

Om deze prachtige struisvogelachtigen kunt u moelijk heen. Ze mogen dan ook best trots zijn op hun mooie verenkleed. De Struzzi stappen parmantig voort en met een onbevangen blik kijken ze de wereld in. Misschien zijn ze een tikkeltje brutaal af en toe, maar dat zul je ze zeker vergeven. Hun berijders lijken wel vergroeid met deze sterke, elegante loopvogels, maar wie is nu de baas over wie?