Winkel lokaal online   Lokale take-away

Dit eindejaar mogen we elkaar niet loslaten. We moeten verbonden blijven met onze familie, onze vrienden, en ook met onze lokale handelaars en horeca-uitbaters die een moeilijk jaar achter de rug hebben. In Genk hebben de winkels en horeca zich voorbereid om je een bijzonder eindejaar te laten beleven.

Goud G(l)oed Genk

Als je in Genk komt shopppen, zal je er niet naast kunnen kijken: Genk-centrum, maar ook de Vennestraat, de Stalenstraat en de Hoevenzavellaan zullen letterlijk schitteren. De kerstverlichting en de versiering in etalages zorgen samen voor een gouden gloed die warmte en gezelligheid uitstraalt.
Nu de winkels hun deuren weer mogen openen, staan de lokale handelaars in Genk klaar om je weer te verwelkomen. Uiteraard zorgen ze ervoor dat je in veilige omstandigheden kan 'winkelhieren' (lokaal winkelen).
Ook als je liever online koopt, kun je nog steeds lokale ondernemers steunen. Bij heel wat Genkse handelaars en horecazaken kan je immers ook online bestellen. Je aankopen kan je dan ofwel thuis laten bezorgen, ofwel op een veilige manier zelf gaan afhalen. Wil je weten welke zaken deze service aanbieden, kijk dan op de websites www.shopinjekot.be  of www.eetinjekot.be.

Winkelhier - koop lokaal


Wie je niet moet overtuigen van het belang van lokaal winkelen, zijn chef-kok Peppe Giacomazza en stijlicoon Elisa Guarraci. Als rasechte Genkenaren en zelfstandige ondernemers komen zij graag en vaak shoppen in Genk. Zij kiezen er bewust voor om lokale zaken steunen. Wie lokaal koopt, investeert immers ook in de lokale gemeenschap, zorgt voor meer lokale tewerkstelling en sponsort lokale initiatieven of verenigingen.

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.Lokaal kopen is ook goed voor jezelf. Als je tijdens de laatste drie weekends van december in Genk komt winkelen, of bestelt bij een van de handelszaken of horecazaken op www.shopinjekot.be  of www.eetinjekot.be, maak je kans op mooie prijzen. Verdeeld over die drie weekends zijn er 1.000 flessen Limburgse wijn en bubbels te winnen. Bovendien worden er elk weekend vijf cadeaubonnen van 200 euro uitgedeeld, en uiteindelijk wint één iemand voor 500 euro aan goud bij één van de Genkse juweliers. Zo zorgt Genk voor een stralend eindejaar.


Doe gouden zaakjes in Genk en koop bij lokale handelaars en horecazaken, in de winkels zelf of online.