18 July 2023

Genk heeft deze zomer een waanzinnige activiteit voor avontuurlijke zielen in petto. Bereid je voor op een unieke ervaring genaamd "Insane Game: Genkse Golddiggers", waarbij puzzelen en vakantie vieren samensmelten tot één onvergetelijk avontuur. Dit nieuwe concept van een outdoor escaperoombeleving op een pittoreske fietsroute zal je gegarandeerd enthousiast maken. Dus trek je fietsoutfit aan, haal je puzzelvaardigheden naar boven en maak je klaar voor een dag vol spannende uitdagingen!


Insane Game: Genkse Golddiggers

Je team wordt tijdens Insane Game: Genkse Golddiggers uitgedaagd om allerlei puzzels en opdrachten uit te voeren op een fietsroute in en rond Genk. Op verschillende plaatsen onderweg komen jullie puzzels en opdrachten tegen die jullie op weg helpen om het finalespel in het Thor Park te spelen.

Je start je dag aan de C-mine, waar je een startpakket ontvangt. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om de uitdagingen van de dag aan te gaan. Maar voordat je op pad gaat, krijg je de gelegenheid om de indrukwekkende mijnsite te verkennen. Laat je betoveren door de geschiedenis en het erfgoed van deze bijzondere locatie.

Eenmaal op de fiets gaat de tocht verder naar het bekende "Fietsen door het water", een adembenemende attractie die je meeneemt door een prachtig landschap. Terwijl je geniet van de mooie omgeving, staan er onderweg uitdagende puzzels op je te wachten. Laat je hersenen kraken terwijl je de mysteries ontrafelt en waardevolle aanwijzingen verzamelt.

Na het overwinnen van de puzzels, bereik je NOMADLAND, een betoverende plek waar je je avontuur voortzet. Hier word je uitgedaagd om met alles wat je onderweg hebt verzameld, het Genkse goud te ontdekken. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je weg vindt door dit unieke landschap en de geheimen ontrafelt die het te bieden heeft.

Heb je alle puzzels opgelost en het Genkse goud gevonden? Gefeliciteerd, missie geslaagd! Nu is het tijd om te ontspannen en na te genieten op het zomerterras. Geniet van een verfrissend drankje terwijl je de herinneringen aan dit unieke avontuur koestert.

Na een welverdiende pauze is het tijd om terug te keren naar het startpunt. Spring weer op je fiets en geniet van de laatste kilometers van deze onvergetelijke fietstocht. Terwijl je door de prachtige omgeving van Genk fietst, kun je terugkijken op een dag vol avontuur en plezier.

Voor dit buitengewone avontuur zijn er individuele tarieven beschikbaar. Voor slechts € 47 per persoon kun je deelnemen aan de Insane Game: Genkse Golddiggers en alle spannende uitdagingen aangaan.

Wil je nog meer knotsgekke ervaringen beleven? Overweeg dan ook de Nutteloze Bordjes wandeling, een 4 km lange wandeling vol absurditeit en humor, waarbij je maar liefst 70 nutteloze borden ontdekt. En als je helemaal in de fietsstemming bent, ontdek dan het fietsaanbod in Genk en verken de prachtige omgeving op twee wielen.

Dus waar wacht je nog op? Genk staat klaar om je zomer onvergetelijk te maken met een combinatie van avontuur, puzzels en vakantieplezier. Ga de uitdaging aan, ontdek het Genkse goud en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Trek je fietsoutfit aan, haal je vrienden en familie bij elkaar en beleef een onvergetelijke dag in Genk!